
Akamison eli punaisen mison valmistukseen käytetään tavallista misoa enemmän soijapapuja. Sitä fermentoidaan jopa kolmen vuoden ajan. Tämän vuoksi se on väriltään punertavaa sekä maistuu suolaisemmalta ja täyteläisemmältä kuin valkoinen miso. Olemme lisänneet akamisokeittoomme wakame-merilevää, kevätsipulia ja yaki-fua tehdäksemme siitä vieläkin herkullisempaa ja ravitsevampaa. Wakame-merilevä sisältää runsaasti jodia, vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja. Yaki-fu on japanilaista paistettua ja kuivattua vehnää. Se tuo keittoon rakennetta ja hiilihydraatteja. Akamisokeittomme avulla voit nauttia aidoista japanilaisista mauista ja säästää ruoanlaittoon käyttämääsi aikaa. Kaikki misokeittomme sopivat vegaaneille.
*Ravintoainearvot koskevat kiehuvaan veteen sekoitettua tuotetta.