![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/7/a/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Mobile_Header_c547786370.webp)
![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_603b9d1582.webp)
Kiinankaali-pinaattisalaatti
Kevyt ja rouskuva salaatti on täynnä vihreää energiaa – täydellinen lounas, hellepäivän illallinen tai lisuke vaikkapa grilliruoalle.
Valmistus
Vaihe 1

1 kiinankaali – 1 kurkku – 1 kyssäkaali – 1 nippu ruohosipulia – 1 mintunoksa
Suikaloi kiinankaali ja kuutioi kyssäkaali. Poista kurkusta siemenet ja jätä ne odottamaan. Viipaloi kurkku. Yhdistä kasvikset sekä silputtu ruohosipuli ja mintun lehdet.
Vaihe 2

50 g pinaattia – 1 pieni sipuli – 1 valkosipulinkynsi – 3 rkl oliiviöljyä – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike – 1 rkl Kikkoman maustekastike sushiriisille (125ml) – 1 rkl sitruunamehua – 1 rkl ravintohiivahiutaleita – 2 rkl paahdettuja cashewpähkinöitä
Soseuta pinaatti, sipuli, valkosipuli, kurkun siemenet vaiheesta 1, oliiviöljy, Kikkoman vähäsuolainen soijakastike, Kikkoman maustekastike sushiriisille, sitruunamehu, ravintohiiva sekä cashewpähkinät sileäksi kastikkeeksi. Kaada kastike kasvisten päälle ja sekoita hyvin.
Resepti-ID: 1578
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä