MAKEA SALAISUUS.
Tämä mirin-tyylinen kastike tunnetaan Japanissa nimellä mirin-fu. Se on monipuolinen maustekastike, jota voi käyttää myös glaseeraukseen. Lopputulos siis maistuu hyvältä ja miellyttää myös silmää.
Kikkoman Mirin-tyylinen makea kastike on valmistettu Kikkomanin alkuperäisellä fermentointimenetelmällä. Se sopii hyvin yhteen muiden fermentoitujen mausteiden, kuten soijakastikkeen, mison ja etikan kanssa.
Voit käyttää kastiketta vaikkapa teriyakikastikkeen valmistukseen, marinointiin tai glaseeraukseen. Se tuo makua myös wokkiruokiin ja sopii hyvin herkullisten dippikastikkeiden maustamiseen.
Verrattuna perinteiseen japanilaiseen miriniin, joka sisältää noin 14 % alkoholia, Kikkoman Mirin-tyylinen makea kastike sisältää vain 0,3 % alkoholia antaen ruoalle pehmeän ja miedosti makean maun.
-
Glukoosifruktoosisiirappi, vesi, väkiviinaetikka, fermentoitu riisimaustekastike (vesi, riisi, etanoli, suola).
-
per 100 ml
Energia 1.405 kJ / 331 kcal Rasva 0 g josta tyydyttynyttä 0 g Hiilihydraatit 82 g josta sokereita 61 g Proteiini 0 g Suola 0,1 g