Vain aasialaisista ruokakaupoista
Saatavilla olevat koot
TERVEELLISTÄ JA MONIPUOLISTA!
Misokeitto on Japanissa todellinen kansallisruoka. Se tarjoillaan lähes aina syömäpuikkojen kanssa, joita käytetään keiton kiinteiden ainesosien syömiseen. Lusikkaa ei tarvita, sillä japanilaiset juovat loput keitosta suoraan kulhosta.
Kikkoman Misokeitto tofulla ja pinaatilla on helppo valmistaa. Se on myös erinomainen pohja monille muille maukkaille ruoille, kuten misoramenille tai udon-nuudelikeitolle. Se sopii myös loistavasti maustamiseen, olipa kyseessä sitten paistettu riisi, wokkinuudelit tai misopastan kastike.
Kaikki misokeittomme sopivat vegaaneille.
* Ravintoarvot koskevat kiehuvaan veteen sekoitettua tuotetta.
Pinaatti sisältää rautaa ja kalsiumia sekä tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita. Se on siis erityisen ravitsevaa!