
Vain aasialaisista ruokakaupoista
Saatavilla olevat koot
Shiromiso eli valkoinen miso valmistetaan soijapavuista ja riisistä. Sitä fermentoidaan kahden kuukauden ajan. Shiro (japaniksi ”valkoinen”) on vaaleaa ja maultaan makeaa tai miedosti suolaista. Shiromiso on erittäin monikäyttöistä, ja sitä voi nauttia myös sellaisenaan. Shiromisokeittomme sisältää wakame-merilevää, kevätsipulia ja yaki-fua. Wakame-merilevä sisältää runsaasti jodia, vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja. Yaki-fu on japanilaista paistettua ja kuivattua vehnää. Se tuo keittoon rakennetta ja hiilihydraatteja. Kokeile nyt nopeaa, helppoa ja aidon japanilaista shiromisokeittoamme! Kaikki misokeittomme sopivat vegaaneille.
*Ravintoainearvot koskevat kiehuvaan veteen sekoitettua tuotetta.