Valkoinen misojauhe (soijapavut, riisi, suola) (82 %), kuivattu merilevä, kuivattu vehnägluteeni, valkaistu tärkkelys, arominvahventeet (mononatriumglutamaatti, dinatriuminosinaatti, dinatriumguanylaatti), rakkoleväjauhe, kuivattu kevätsipuli, hiivauute, happamuudensäätöaine (natriumkarbonaatit).
VAIHTEEKSI VALKOISTA!
Kikkoman Shiromisokeitto maistuu makeansuolaiselta, ja väriltään se on hennon vaaleaa – siitä juontuukin sen nimi shiro, joka tarkoittaa japaniksi valkoista.
Tämän herkullisen keiton pohjana ovat soijapavut ja riisi, joita fermentoidaan enintään kaksi kuukautta. Se sisältää myös monia muita arvokkaita ainesosia, jotka tekevät siitä erityisen ravitsevan aterian. Kevätsipulin lisäksi keitossa on wakame-merilevää, joka sisältää runsaasti jodia, vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja, sekä yaki-fu:ta eli japanilaista paistettua ja kuivattua vehnää, joka on erinomainen hiilihydraattien lähde.
Aito japanilainen Shiromisokeittomme on nopea ja helppo välipala, mutta se antaa myös herkullisen loppusilauksen monille muille ruokalajeille – anna siis luovuutesi kukkia!
Hyvä tietää: Kaikki Kikkomanin pikamisokeitot sopivat vegaaneille.
*Ravintoainearvot koskevat kiehuvaan veteen sekoitettua tuotetta.