Kikkoman Ponzu - sekoitus soijakastiketta, etikkaa ja yuzu-hedelmätäysmehua
Soijakastike (vesi, soijapavut, vehnä, suola)(38%), vesi, väkiviinaetikka (13%), sokeri, yuzu-hedelmätäysmehu (3,3%), suola, hiivauute, luontainen aromi.
Yuzu-kastike: vivahteikas tapa maustaa japanilaisittain
Kikkoman yuzu ponzu -kastike valmistetaan kokonaisina puristetuista japanilaisista yuzu-hedelmistä. Tätä ravinteikasta sitrushedelmää on kasvatettu Aasiassa tuhansien vuosien ajan, ja sitä hyödynnetään japanilaisessa keittiössä etenkin yuzu-kastikkeen muodossa. Korkean umamipitoisuuden vuoksi kastike on aromaattisen mausteista mutta samalla raikkaan hedelmäistä.
Aivan kuten sitruunaa sisältävä Kikkoman ponzu-sitrussoijakastike, myös yuzu ponzu -kastike sopii loistavasti lukuisten eri ruokien maustamiseen. Sen hienovarainen maku täydentää hot pot -aterioita, salaatteja, keitettyjä tai höyrytettyjä ruokia sekä grillattua kalaa, ja sitä voi käyttää myös dippinä.
Yuzu ponzu -kastike maistuu hieman vähemmän makealta kuin Kikkoman ponzu-sitrussoijakastike. Yhtä kaikki, sen raikkaan kirpeä maku tuo ruokaan tuulahduksen aidosta japanilaisesta keittiöstä!
Jos kaipaat hiukan makeampaa mausteisuutta, valitse Kikkoman ponzu-sitrussoijakastike Kikkoman yuzu ponzu -kastikkeen sijaan. Kumpikin on tietysti täysin vegaanista!