Kikkoman Ponzu - sekoitus soijakastiketta, etikkaa ja yuzu-hedelmätäysmehua

vegaaninen
UUTUUS
Vain aasialaisista ruokakaupoista

Soijakastike (vesi, soijapavut, vehnä, suola)(38%), vesi, väkiviinaetikka (13%), sokeri, yuzu-hedelmätäysmehu (3,3%), suola, hiivauute, luontainen aromi.

Yuzu-kastike: vivahteikas tapa maustaa japanilaisittain

Kikkoman yuzu ponzu -kastike valmistetaan kokonaisina puristetuista japanilaisista yuzu-hedelmistä. Tätä ravinteikasta sitrushedelmää on kasvatettu Aasiassa tuhansien vuosien ajan, ja sitä hyödynnetään japanilaisessa keittiössä etenkin yuzu-kastikkeen muodossa. Korkean umamipitoisuuden vuoksi kastike on aromaattisen mausteista mutta samalla raikkaan hedelmäistä.

Aivan kuten sitruunaa sisältävä Kikkoman ponzu-sitrussoijakastike, myös yuzu ponzu -kastike sopii loistavasti lukuisten eri ruokien maustamiseen. Sen hienovarainen maku täydentää hot pot -aterioita, salaatteja, keitettyjä tai höyrytettyjä ruokia sekä grillattua kalaa, ja sitä voi käyttää myös dippinä.

Yuzu ponzu -kastike maistuu hieman vähemmän makealta kuin Kikkoman ponzu-sitrussoijakastike. Yhtä kaikki, sen raikkaan kirpeä maku tuo ruokaan tuulahduksen aidosta japanilaisesta keittiöstä!

Jos kaipaat hiukan makeampaa mausteisuutta, valitse Kikkoman ponzu-sitrussoijakastike Kikkoman yuzu ponzu -kastikkeen sijaan. Kumpikin on tietysti täysin vegaanista!

TUTUSTU TUOTTEISIIMME

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.

Kiinnostavatko mielenkiintoiset jutut, herkulliset reseptit sekä mahtavat kilpailut?

Uutiskirjeeseen