Kikkoman Teriyaki-marinadi vähemmän suolaa
vegaaninen
Saatavilla olevat koot

Koska Teriyaki-marinadi vähemmän suolaa sisältää 40 % vähemmän suolaa, se sopii erinomaisesti erilaisten vähäsuolaisten ruokien valmistukseen tarjoten silti täyttä makua. Sitä voi käyttää yhtä monipuolisesti kuin tavallisia Teriyaki-marinadeja ja siten se sopii erittäin hyvin valmismarinadiksi grillattuihin, paistettuihin ja haudutettuihin liha- ja kasvisruokiin. Vähemmän suolaa sisältävän Teriyaki-marinadin pohjana on Kikkomanin 43 % vähemmän suolaa sisältävä luonnollisesti valmistettu soijakastike. Se antaa Teriyaki-kastikkeeseen erityistä täyteläisyyttä sekä kevyttä makeutta.

Teriyaki tulee japanin kielen sanoista ”teri”, joka tarkoittaa kiiltoa, sekä ”yaki”, joka tarkoittaa grillata/paistaa. Japanissa teriyaki on ollut perinteinen ruoanvalmistustapa jo sukupolvien ajan.

Tässä valmistustavassa äyriäiset, liha tai kasvikset marinoidaan ensin teriyaki-marinadilla, jonka jälkeen ne joko paistetaan, haudutetaan tai grillataan. Teriyaki-kastikkeet eivät sovellu ainoastaan japanilaiseen ruokaan, vaan niillä voi maustaa mitä erilaisimpia pannu-, uuni- ja grilliruokia.

Kikkomanin Teriyaki-kastikkeet ovat ensiluokkaisia valmismarinadeja. Lisäksi makuvalikoima on kattava: saatavilla on herkullinen perinteinen Teriyaki-marinadi, 40 % vähemmän suolaa sisältävä Teriyaki-marinadi, gluteeniton Teriyaki-marinadi, paahdetulla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike, hunajalla maustettu Teriyaki-kastike sekä paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettu Teriyaki-kastike.

Tämä Kikkoman-kastike sopii myös vegaaneille.

TUTUSTU TUOTTEISIIMME

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.