Kikkoman Teriyaki-marinadi vähemmän suolaa
vegaaninen
Saatavilla olevat koot

PALJON MAKUA, VÄHÄN SUOLAA.

Kikkoman Teriyaki-marinadi vähemmän suolaa sisältää 40 % vähemmän suolaa, joten se sopii erinomaisesti erilaisten vähäsuolaisten ruokien valmistukseen - mausta tinkimättä! Tämä käyttövalmis marinadi on yhtä monipuolinen kuin tavallinen Teriyaki-marinadimme, joten se sopii mainiosti grillattujen, paistettujen ja haudutettujen liha- ja kasvisruokien valmistukseen. Vähemmän suolaa sisältävän Teriyaki-marinadin pohjana on Kikkomanin vähemmän suolaa sisältävä soijakastike. Se antaa hieman makeaan Teriyaki-kastikkeeseen erityistä täyteläisyyttä.

Teriyaki tulee japanin kielen sanoista teri, joka tarkoittaa kiiltoa, sekä yaki, joka tarkoittaa grillaamista tai paistamista.  Japanissa teriyaki on ollut perinteinen ruoanvalmistustapa jo sukupolvien ajan. Merenelävät, liha tai kasvikset marinoidaan ensin teriyaki-marinadissa, minkä jälkeen ne joko grillataan, haudutetaan tai paistetaan. Teriyaki-kastikkeet sopivat muuhunkin kuin japanilaiseen ruokaan, ja niillä voi maustaa mitä erilaisimpia wokki-, uuni- ja grilliruokia.

Mikä parasta, laadukkaat Kikkomanin Teriyaki-kastikkeet ovat käyttövalmiita suoraan pullosta - muita mausteita et tarvitse. Lisäksi makuvalikoima on kattava: saatavilla on perinteinen Teriyaki-marinadi, vähemmän suolaa sisältävä marinadi, gluteeniton versio, wokkikastikkeiksi sopivat paahdetulla valkosipulilla tai paahdetuilla seesaminsiemenillä maustetut kastikkeet sekä BBQ-kastike hunajalla. Kikkoman Teriyaki-marinadi vähemmän suolaa sopii myös vegaaneille.

Jos haluat vähentää suolan käyttöäsi, kokeile vähemmän suolaa sisältävää Kikkomanin Teriyaki-marinadia ja makunautinto on taattu.

Tästä voit lukea lisää Kikkomanin vähemmän suolaa sisältävästä luonnollisesti valmistetusta soijakastikkeesta.

 

TUTUSTU TUOTTEISIIMME

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.