Kikkoman Paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettu Teriyaki-kastike
vegaaninen
Saatavilla olevat koot

Miedosta pähkinäisestä mausta pitäville teriyaki-kastikkeiden ystäville valikoimastamme löytyy paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettu Teriyaki-kastike.

Kastikkeessa korostuu luonnollinen pähkinäinen maku ja se sopii hyvin yhteen niin lihan ja kanan kuin myös kalan ja lähes kaikkien kasvisten kanssa. Se sopii mainiosti myös dipiksi! Paahdetuilla seesaminsiemenillä maustetun Teriyaki-kastikkeen pohjana on klassikkomme, luonnollisesti valmistettu soijakastike, johon on lisätty tuoreita, paahdettuja seesaminsiemeniä ja muita tarkasti valittuja ainesosia. Tämä takaa ihanan täyteläisen maun!

Teriyaki tulee japanin kielen sanoista teri, joka tarkoittaa kiiltoa, sekä yaki, joka tarkoittaa grillata/paistaa. Japanissa teriyaki on ollut perinteinen ruoanvalmistustapa jo sukupolvien ajan. Ensin äyriäiset, liha tai kasvikset marinoidaan teriyaki-marinadilla, jonka jälkeen ne joko paistetaan, haudutetaan tai grillataan. Perinteisissä teriyaki-kastikkeissa on hapanimelä maku, joka antaa pannulla, uunissa tai grillissä valmistettuun ruokaan ainutlaatuisen aromin. Teriyaki-kastikkeet eivät sovellu ainoastaan japanilaiseen ruokaan, vaan niillä voi maustaa mitä erilaisimpia paistettuja, gratinoituja ja grillattuja ruokia.

Kikkomanin Teriyaki-kastikkeet ovat laadukkaita valmismarinadeja ja niiden makuvalikoima on kattava: herkullinen perinteinen Teriyaki-marinadi, paahdetulla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike, hunajalla maustettu Teriyaki-kastike sekä paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettu Teriyaki-kastike. Lisäksi saatavilla on myös gluteeniton vaihtoehto. Kokeile ja ihastu! Kastikkeiden avulla saat marinoituihin ja grillattuihin ruokiin helposti täyteläisen maun.

Tämä Kikkoma-kastike sopii vegaaneille.

TUTUSTU TUOTTEISIIMME

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.