Kikkoman Teriyaki - marinadi

vegaaninen
Saatavilla olevat koot

RIPAUS JAPANIA KAIKKIIN RUOKIISI.

Kikkoman Teriyaki-marinadi on täydellinen valinta maukkaasti marinoitujen vihannesten tai lihan ystäville. Se on erityisen suosittu kesäisten grilliherkkujen maustajana, mutta sopii hyvin myös paistetuille, wokatuille ja haudutetuille ruoille, tai vaikkapa dippiin. Teriyaki-marinadin pohjana on Kikkomanin soijakastike, mikä antaa sille ainutlaatuisen täyteläisen maun.

Teriyaki tulee japanin kielen sanoista teri, joka tarkoittaa kiiltoa, sekä yaki, joka tarkoittaa grillaamista ja paistamista. Japanissa teriyaki on ollut perinteinen ruoanvalmistustapa jo sukupolvien ajan.

Kikkoman Teriyaki-marinadin käyttö on helppoa: ensin liha, kasvikset tai äyriäiset marinoidaan teriyaki-marinadilla, minkä jälkeen ne paistetaan, grillataan  tai haudutetaan uunissa. Perinteisessä teriyaki-kastikkeessa on ainutlaatuinen makean suolainen maku, joka antaa ruoalle upean aromin. Japanin lisäksi teriyaki-kastike on suosittua kaikkialla maailmassa, ja sitä käytetään mitä erilaisimpien ruokien maustamiseen.

Kikkomanin Teriyaki-kastikkeet ovat laadukkaita valmismarinadeja, ja niiden makuvalikoima on kattava: perinteinen Teriyaki-marinadi, Teriyaki-kastike Paahdetulla valkosipulilla ja Teriyaki-kastike Paahdetuilla seesaminsiemenillä, jotka ovat kaikki vegaanisia, sekä Teriyaki BBQ-kastike Hunajalla. Saatavilla on myös gluteeniton vaihtoehto. Kokeile ja ihastu Kikkoman Teriyaki-marinadin ihanan täyteläiseen makuun!

Tästä pääset tutustumaan Kikkoman Teriyaki-marinadien monipuoliseen valikoimaan.

TUTUSTU TUOTTEISIIMME

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.