Kikkoman Ramen Nuudelikeittopohjatiiviste - Shoyun (Soijakastike) Makuinen
Vesi, soijakastike (vesi, soijapavut, vehnä, suola) (33%), suola, glukoosisiirappi, auringonkukkaöljy, arominvahventeet (mononatriumglutamaatti, dinatrium-5’-ribonukleotidit), hydrolysoitu soijaproteiini, etanoli, mausteet, muunnettu tärkkelys, sakeuttamisaine (ksantaanikumi), luontainen aromi, hiivauute, merileväjauhe (Ascophyllum nodosum).
MONEEN TAIPUVA, LUONNOLLISESTI VEGAANINEN.
Keittoja löytyy joka lähtöön – etenkin Aasiassa. Kikkoman Ramen-liemipohjan avulla loihdit helposti uusia, erilaisia makuelämyksiä.
Kun olet sekoittanut liemipohjan kuumaan veteen, on keittosi on valmis tuunattavaksi. Reseptivaihtoehtoja riittää loputtomiin - vain mielikuvituksesi on rajana! Voit käyttää esimerkiksi ramen-, udon- tai sobanuudeleita, tai vaikkapa pastaa. Heitä sekaan porkkanaa, kiinankaalia tai porsaanlihaa, ja koristele keitto keitetyillä kananmunilla. Lisäpotkua keittoon tuovat misotahna tai kimchi. Niin nopeaa ja helppoa – ja luonnollisesti vegaanista.
Shoyu tarkoittaa soijaa, ja soijapavut ovatkin liemipohjan eräs ainesosa. Niistä Kikkoman Ramen-liemipohja saa selkeän umamisen makunsa.
Ramen on klassinen japanilainen nuudelikeitto, jonka juuret ovat kiinalaisessa keittiössä. Se on niin suosittua Japanissa, että pelkästään Tokiossa on noin 5 000 ramen-ravintolaa.