Kikkoman luonnollisesti valmistettu Tamari Gluteeniton soijakastike

vegaaninen
halal
gluteeniton
Saatavilla olevat koot

Kikkomanilla on hyviä uutisia gluteeniyliherkkyydestä kärsiville soijakastikkeen ystäville: Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta on saatavana myös gluteenittomana.

Makunsa puolesta luonnollisesti valmistettua gluteenitonta Tamari-soijakastiketta voi käyttää erinomaisesti perinteisen Kikkoman-soijakastikkeen sijaan, sillä se on yhtä monipuolinen ja täyteläinen. Koska gluteeniton Tamari-soijakastike maistuu myös niille, jotka eivät kärsi gluteeniyliherkkyydestä, riittää ruoanlaittoon hyvin vain yksi soijakastike.

Käymismenetelmä on, kuten klassisessa soijakastikkeessakin, täysin luonnollinen. Parannetun reseptinsä ansiosta gluteeniton Tamari-soijakastike ei ole ainoastaan gluteeniton vaan myös halal. Siten myös islaminuskoiset voivat käyttää sitä huoletta ruoanlaitossa, pöytämausteena ja maustamiseen. Tamari-soijakastikkeen tunnistat sertifioidusta gluteenittoman tuotteen merkistä sekä halal-merkinnästä.

Riippumaton The European Vegetarian Union (EVU) on virallisesti myöntänyt tälle soijakastikkeelle eurooppalaisen sertifikaatin, jonka myöntämisessä noudatetaan tiukkoja tarkastus- ja valintamenetelmiä.

TUTUSTU TUOTTEISIIMME

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.