Kikkoman luonnollisesti valmistettu Tamari Gluteeniton soijakastike
Vesi, soijapavut, suola, väkiviinaetikka.
Kikkomanilla on hyviä uutisia gluteeniyliherkkyydestä kärsiville soijakastikkeen ystäville: Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta on saatavana myös gluteenittomana.
Makunsa puolesta luonnollisesti valmistettua gluteenitonta Tamari-soijakastiketta voi käyttää erinomaisesti perinteisen Kikkoman-soijakastikkeen sijaan, sillä se on yhtä monipuolinen ja täyteläinen. Koska gluteeniton Tamari-soijakastike maistuu myös niille, jotka eivät kärsi gluteeniyliherkkyydestä, riittää ruoanlaittoon hyvin vain yksi soijakastike.
Käymismenetelmä on, kuten klassisessa soijakastikkeessakin, täysin luonnollinen. Parannetun reseptinsä ansiosta gluteeniton Tamari-soijakastike ei ole ainoastaan gluteeniton vaan myös halal. Siten myös islaminuskoiset voivat käyttää sitä huoletta ruoanlaitossa, pöytämausteena ja maustamiseen. Tamari-soijakastikkeen tunnistat sertifioidusta gluteenittoman tuotteen merkistä sekä halal-merkinnästä.
Riippumaton The European Vegetarian Union (EVU) on virallisesti myöntänyt tälle soijakastikkeelle eurooppalaisen sertifikaatin, jonka myöntämisessä noudatetaan tiukkoja tarkastus- ja valintamenetelmiä.