

Pinaattisalaatti rapeiden vihannesten ja seesami-maapähkinäkastikkeen kanssa
kokonaisaika
14 min
2 min
esivalmistelut
10 min
marinointi
2 min
valmistus
Tässä helppotekoisessa kasvissalaatissa yhdistyvät babypinaatti, porkkana ja retikka, ja se tarjoillaan pähkinäisen kastikkeen kera.
Ravintosisältö (per annos):
1193 kJ
/
285 kcal
23,3 g
Rasva
8,2 g
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
Valmistus
Vaihe 1
Laita kastikeainekset kannelliseen purkkiin, kierrä kansi kiinni ja ravista kovaa, jotta ainekset sekoittuvat.
Vaihe 2
Huuhtele pinaatti ja laita se kulhoon. Kuori ja leikkaa japaninretikka ja porkkana ohuiksi tikuiksi. Hienonna ruohosipuli ja lisää se kasvisten joukkoon.
Vaihe 3
Paahda seesaminsiemeniä kuivalla pannulla, lisää sekaan savupaprikajauhe. Sekoita siemenet salaatin joukkoon ja kaada kastike sen päälle juuri ennen tarjoilua.
Resepti-ID: 1138
PDF-resepti
Kiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä