Kikkoman luonnollisesti valmistettu luomusoijakastike

vegaaninen
luomu
Saatavilla olevat koot

LUONNOLLISTA LAATUA.

Puhdasta ja luonnonmukaista. Kuten alkuperäinen, luonnollisesti valmistettu soijakastikkeemme, myös luomuversiomme sisältää vain neljää puhdasta raaka-ainetta: soijapapuja, vehnää, vettä ja suolaa. Valmistuksessa käytettävät luomuraaka-aineet valitaan äärimmäisen tarkasti, ja siksi Kikkoman luomusoijakastike maistuukin yhtä täyteläiseltä ja aromikkaalta kuin perinteinen soijakastikkeemme.

Luomusoijakastikkeemme valmistetaan erityisesti tämän tuotteen valmistukseen suunnitellussa tehtaassa, jossa noudatetaan tiukkoja laatuvaatimuksia. Useita kuukausia kestävän käymisprosessin tuloksena on tunnusomainen umamin maku, jota Kikkomanin ystävät arvostavat. Tunnistat luomusoijakastikkeen EU:n luomutunnuksesta sekä sertifikaatin tunnusnumerosta etiketissä. 

Kikkoman Luomusoijakastike sopii myös vegaaniseen ruokavalioon ja on todella monipuolinen. Voit käyttää sitä dippikastikkeessa tai marinadissa, tai vaikkapa riisin, nuudeleiden ja kasvisten maustamisessa. Kikkoman Luomusoijakastikkeella saat kaikkiin ruokiisi vastustamattoman luonnollisen maun.

Soijakastikkeemme valmistetaan aivan erityisellä tavalla. Jos haluat tietää lisää, klikkaa tästä. Täältä voit lukea lisää Kikkomanin historiasta.

 

TUTUSTU TUOTTEISIIMME

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.