

Avokado-papusalaatti viinirypäleillä
Makeita viinirypäleitä, kermaista avokadoa, maukkaita härkäpapuja ja rouskuvia saksanpähkinöitä – näistä syntyy kiva kesäsalaatti, johon chimichurrikastike tuo sopivasti potkua. Salaatti maistuu sellaisenaan tai vaikkapa grilliruoan kanssa.
Valmistus
Vaihe 1

300 g tuoreita härkäpapuja – 1 avokado
Keitä härkäpapuja hetki niin, että ne pehmenevät mutta ovat yhä napakoita. Poista kuorikalvo sormin. Viipaloi avokado.
Vaihe 2

300 g tummia viinirypäleitä – 50 g saksanpähkinöitä – 100 g vuonankaalia – ½ nippu minttua – ½ nippu persiljaa – 1 oreganon oksa
Asettele avokado, pavut, viinirypäleet, saksanpähkinät vuonankaali ja yrtit salaattikulhoon.
Vaihe 3

1 valkosipulinkynsi – ½ chilipalko – ½ nippu persiljaa – 1 oreganon oksa – 3 rkl oliiviöljyä – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu Tamari Gluteeniton soijakastike – 1 rkl omenasiiderietikkaa
Silppua valkosipuli, chili ja yrtit. Sekoita joukkoon oliiviöljy, Kikkoman gluteeniton soijakastike sekä omenasiiderietikka. Valuta chimichurri-kastike salaatin päälle.
Resepti-ID: 1580
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä