Avokado-papusalaatti viinirypäleillä
Avokado-papusalaatti viinirypäleillä

Avokado-papusalaatti viinirypäleillä

kokonaisaika 25 min
20 min esivalmistelut
5 min valmistus

Makeita viinirypäleitä, kermaista avokadoa, maukkaita härkäpapuja ja rouskuvia saksanpähkinöitä – näistä syntyy kiva kesäsalaatti, johon chimichurrikastike tuo sopivasti potkua. Salaatti maistuu sellaisenaan tai vaikkapa grilliruoan kanssa.

Ainekset

2 annosta
300 g
tuoreita härkäpapuja
1 
avokado
300 g
tummia viinirypäleitä
50 g
saksanpähkinöitä
100 g
vuonankaalia
 ½ nippu
minttua
1 nippu
persiljaa
2 
oreganon oksaa
1 
valkosipulinkynsi
 ½ 
chilipalko
3 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
omenasiiderietikkaa
Ravintosisältö (per annos):2.892 kJ / 691 kcal
44,3 gRasva
22,5 gProteiini
65 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

300 g tuoreita härkäpapuja – 1  avokado

Keitä härkäpapuja hetki niin, että ne pehmenevät mutta ovat yhä napakoita. Poista kuorikalvo sormin. Viipaloi avokado.

Vaihe 2

300 g tummia viinirypäleitä – 50 g saksanpähkinöitä – 100 g vuonankaalia –  ½ nippu minttua –  ½ nippu persiljaa – 1  oreganon oksa

Asettele avokado, pavut, viinirypäleet, saksanpähkinät vuonankaali ja yrtit salaattikulhoon.

Vaihe 3

1  valkosipulinkynsi –  ½  chilipalko –  ½ nippu persiljaa – 1  oreganon oksa – 3 rkl oliiviöljyä – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu Tamari Gluteeniton soijakastike1 rkl omenasiiderietikkaa

Silppua valkosipuli, chili ja yrtit. Sekoita joukkoon oliiviöljy, Kikkoman gluteeniton soijakastike sekä omenasiiderietikka. Valuta chimichurri-kastike salaatin päälle.

Resepti-ID: 1580

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

300 g tuoreita härkäpapuja – 1 avokado

Keitä härkäpapuja hetki niin, että ne pehmenevät mutta ovat yhä napakoita. Poista kuorikalvo sormin. Viipaloi avokado.

300 g tummia viinirypäleitä – 50 g saksanpähkinöitä – 100 g vuonankaalia – ½ nippu minttua – ½ nippu persiljaa – 1 oreganon oksa

Asettele avokado, pavut, viinirypäleet, saksanpähkinät vuonankaali ja yrtit salaattikulhoon.

1 valkosipulinkynsi – ½ chilipalko – ½ nippu persiljaa – 1 oreganon oksa – 3 rkl oliiviöljyä – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu Tamari Gluteeniton soijakastike1 rkl omenasiiderietikkaa

Silppua valkosipuli, chili ja yrtit. Sekoita joukkoon oliiviöljy, Kikkoman gluteeniton soijakastike sekä omenasiiderietikka. Valuta chimichurri-kastike salaatin päälle.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.