Previous
Next
Saatavilla olevat koot
250 ml pullo, 1 l PET-pullo

Gluteeniton Tamari-soijakastike

gluteeniton
gluteeniton
halal
halal

Kikkomanilla on hyviä uutisia gluteeniyliherkkyydestä kärsiville soijakastikkeen ystäville: Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta on saatavana myös gluteenittomana.

Makunsa puolesta luonnollisesti valmistettua gluteenitonta Tamari-soijakastiketta voi käyttää erinomaisesti perinteisen Kikkoman-soijakastikkeen sijaan, sillä se on yhtä monipuolinen ja täyteläinen. Koska gluteeniton Tamari-soijakastike maistuu myös niille, jotka eivät kärsi gluteeniyliherkkyydestä, riittää ruoanlaittoon hyvin vain yksi soijakastike.

Käymismenetelmä on, kuten klassisessa soijakastikkeessakin, täysin luonnollinen. Parannetun reseptinsä ansiosta gluteeniton Tamari-soijakastike ei ole ainoastaan gluteeniton vaan myös halal. Siten myös islaminuskoiset voivat käyttää sitä huoletta ruoanlaitossa, pöytämausteena ja maustamiseen. Tamari-soijakastikkeen tunnistat sertifioidusta gluteenittoman tuotteen merkistä sekä halal-merkinnästä.

lisää

Tiesitkö jo?

Keliakia on lääketieteellinen nimi gluteenin aiheuttamalle ohutsuolen krooniselle tulehdukselle. Keliaakikkojen tulee välttää gluteenia ja viljatuotteita. Nykyään myös monet ihmiset, jotka eivät ole yliherkkiä gluteenille, suosivat gluteenitonta ruokavaliota.