






























Saatavilla olevat koot
Gluteeniton Tamari-soijakastike
Kikkomanilla on hyviä uutisia gluteeniyliherkkyydestä kärsiville soijakastikkeen ystäville: Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta on saatavana myös gluteenittomana.
Makunsa puolesta luonnollisesti valmistettua gluteenitonta Tamari-soijakastiketta voi käyttää erinomaisesti perinteisen Kikkoman-soijakastikkeen sijaan, sillä se on yhtä monipuolinen ja täyteläinen. Koska gluteeniton Tamari-soijakastike maistuu myös niille, jotka eivät kärsi gluteeniyliherkkyydestä, riittää ruoanlaittoon hyvin vain yksi soijakastike.
Käymismenetelmä on, kuten klassisessa soijakastikkeessakin, täysin luonnollinen. Parannetun reseptinsä ansiosta gluteeniton Tamari-soijakastike ei ole ainoastaan gluteeniton vaan myös halal. Siten myös islaminuskoiset voivat käyttää sitä huoletta ruoanlaitossa, pöytämausteena ja maustamiseen. Tamari-soijakastikkeen tunnistat sertifioidusta gluteenittoman tuotteen merkistä sekä halal-merkinnästä.
Riippumaton The European Vegetarian Union (EVU) on virallisesti myöntänyt tälle soijakastikkeelle eurooppalaisen sertifikaatin, jonka myöntämisessä noudatetaan tiukkoja tarkastus- ja valintamenetelmiä.
Ainekset
Vatten, sojabönor, salt, ättika.
Vesi, soijapavut, suola, väkiviinaetikka.
Ravintosisältö
100 ml
Energia | 240 kJ / 57 kcal |
Rasva | 0 g |
josta tyydyttynyttä | 0 g |
Hiilihydraatit | 2,0 g |
josta sokereita | 0 g |
Proteiini | 10 g |
Suola | 16,4 g |
Tiesitkö jo?
Keliakia on lääketieteellinen nimi gluteenin aiheuttamalle ohutsuolen krooniselle tulehdukselle. Keliaakikkojen tulee välttää gluteenia ja viljatuotteita. Nykyään myös monet ihmiset, jotka eivät ole yliherkkiä gluteenille, suosivat gluteenitonta ruokavaliota.