![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/2/a/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Mobile_Header_01415c47da.webp)
![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_7f6137e576.webp)
Inkiväärinen papu-porkkanasalaatti
Tässä salaatti raikkaiden makujen ja rapsakan suutuntuman ystäville. Kikkoman yuzu ponzu ‑kastike tuo häivähdyksen sitrushedelmää ja macadamiapähkinät sekä edamamepavut tekstuuria ja ravinteita. Toimii hyvin mm. aasialaisen ruoan lisukkeena.
Valmistus
Vaihe 1

5 isoa porkkanaa – 3 rkl Kikkoman Ponzu - sekoitus soijakastiketta, etikkaa ja yuzu-hedelmätäysmehua – 2 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy – ½ tl kurkumaa – 1 tl raastettua inkivääriä
Kuori porkkanat ja höylää ne ohuiksi nauhoiksi. Sekoita niihin Kikkoman yuzu ponzu ‑kastike, Kikkoman seesamiöljy, kurkuma sekä raastettu inkivääri. Jätä tekeytymään 10 minuutiksi.
Vaihe 2

200 g keitettyjä edamamepapuja – 1 nippu tuoretta korianteria – 80 g macadamiapähkinöitä
Sekoita marinoidut porkkanat sekä edamamepavut, korianteri ja macadamiapähkinät.
Resepti-ID: 1577
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä