Rucolasalaatti melonilla & prosciuttolla
Rucolasalaatti melonilla & prosciuttolla

Rucolasalaatti melonilla & prosciuttolla

kokonaisaika 15 min
15 min esivalmistelut

Melonin kuoresta tarjoiltavassa kesäisessä salaatissa on melonin lisäksi gorgonzolajuustoa, prosciuttoa ja rucolaa. Umamista syvyyttä salaattiin tuo kastike, jossa on tilkka Kikkoman vähäsuolaista soijakastiketta.

Ainekset

2 annosta
1 
kypsä meloni
100 g
gorgonzolajuustoa
100 g
prosciutto crudoa
30 g
rucolaa
2 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
balsamietikkaa
1 tl
hunajaa
1 hyppysellinen
hyppysellinen pippuria
1 rkl
balsamico glaze -kastiketta
Ravintosisältö (per annos):984 kJ / 235 kcal
15 gRasva
10 gProteiini
13 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

1  kypsä meloni

Halkaise meloni ja poista siemenet. Kaiverra melonista palloraudalla palloja tai leikkaa se kuutioiksi. Laita palat kulhoon.

Vaihe 2

100 g gorgonzolajuustoa – 100 g prosciutto crudoa – 30 g rucolaa

Leikkaa gorgonzola paloiksi ja revi prosciutto pienemmiksi paloiksi. Huuhtele ja kuivaa rucola. Lisää ainekset kulhoon melonin joukkoon ja sekoita varovasti.

Vaihe 3

2 rkl oliiviöljyä – 1 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike1 rkl balsamietikkaa – 1 tl hunajaa – 1 hyppysellinen pippuria – 1 rkl balsamico glaze -kastiketta

Sekoita pienessä kulhossa oliiviöljy, Kikkoman vähäsuolainen soijakastike, etikka, hunaja sekä pippuri. Kaada kastike salaatin joukkoon ja sekoita. Tarjoile salaatti kaiverretuista meloninpuolikkaista ja valuta päälle balsamico glaze -kastiketta.

Resepti-ID: 1579

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

1 kypsä meloni

Halkaise meloni ja poista siemenet. Kaiverra melonista palloraudalla palloja tai leikkaa se kuutioiksi. Laita palat kulhoon.

100 g gorgonzolajuustoa – 100 g prosciutto crudoa – 30 g rucolaa

Leikkaa gorgonzola paloiksi ja revi prosciutto pienemmiksi paloiksi. Huuhtele ja kuivaa rucola. Lisää ainekset kulhoon melonin joukkoon ja sekoita varovasti.

2 rkl oliiviöljyä – 1 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike1 rkl balsamietikkaa – 1 tl hunajaa – 1 hyppysellinen pippuria – 1 rkl balsamico glaze -kastiketta

Sekoita pienessä kulhossa oliiviöljy, Kikkoman vähäsuolainen soijakastike, etikka, hunaja sekä pippuri. Kaada kastike salaatin joukkoon ja sekoita. Tarjoile salaatti kaiverretuista meloninpuolikkaista ja valuta päälle balsamico glaze -kastiketta.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.