

Rucolasalaatti melonilla & prosciuttolla
Melonin kuoresta tarjoiltavassa kesäisessä salaatissa on melonin lisäksi gorgonzolajuustoa, prosciuttoa ja rucolaa. Umamista syvyyttä salaattiin tuo kastike, jossa on tilkka Kikkoman vähäsuolaista soijakastiketta.
Valmistus
Vaihe 1

1 kypsä meloni
Halkaise meloni ja poista siemenet. Kaiverra melonista palloraudalla palloja tai leikkaa se kuutioiksi. Laita palat kulhoon.
Vaihe 2

100 g gorgonzolajuustoa – 100 g prosciutto crudoa – 30 g rucolaa
Leikkaa gorgonzola paloiksi ja revi prosciutto pienemmiksi paloiksi. Huuhtele ja kuivaa rucola. Lisää ainekset kulhoon melonin joukkoon ja sekoita varovasti.
Vaihe 3

2 rkl oliiviöljyä – 1 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike – 1 rkl balsamietikkaa – 1 tl hunajaa – 1 hyppysellinen pippuria – 1 rkl balsamico glaze -kastiketta
Sekoita pienessä kulhossa oliiviöljy, Kikkoman vähäsuolainen soijakastike, etikka, hunaja sekä pippuri. Kaada kastike salaatin joukkoon ja sekoita. Tarjoile salaatti kaiverretuista meloninpuolikkaista ja valuta päälle balsamico glaze -kastiketta.
Resepti-ID: 1579
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä