

Gulassi naudanlihasta, possusta ja kanasta
Aromaattisessa gulassissa lihat hautuvat ihanan mureiksi. Muhevaa makua piristävät fetan ja oliivien suolaisuus sekä sitruunan kirpeys.
Ainekset
Valmistus
Vaihe 1

1 sipuli kuutioina – 2 valkosipulinkynttä silputtuna – 1 punainen paprika kuutioituna – 150 g naudan niskaa kuutioina (2 x 2 cm) – 150 g porsaan lapaa kuutioina (2 x 2 cm) – 150 g kanan reisipalaa ilman luuta kuutioina (2 x 2 cm) – 4 rkl oliiviöljyä paistamiseen
Kuumenna oliiviöljy isossa padassa tulella. Lisää kuutioitu sipuli ja kuullota läpikuultavaksi. Sekoita sipulin joukkoon silputtu valkosipuli sekä kuutioitu paprika ja paista, kunnes ne pehmenevät. Lisää kuutioitu naudan niska, porsaan lapa sekä kanan reisipalat pataan ja ruskista liha joka puolelta.
Vaihe 2

2 rkl tomaattisosetta – 1 tl paprikajauhetta – ½ tl kokonaista kuminaa – 700 ml liha- tai kasvislientä – 80 ml Kikkoman Teriyaki - marinadi – 50 g fetajuustoa murustettuna – 80 g mustia oliiveja siivuina – 1 sitruuna lohkoina – 10 g tuoretta persiljaa silputtuna (koristeluun)
Lisää pataan tomaattisose, paprikajauhe sekä kumina ja jatka kypsentämistä minuutin ajan. Kaada sekaan liha- tai kasvisliemi ja anna kiehua hiljaa 35–40 minuuttia, tai kunnes liha on kypsää. Mausta keitto Kikkomanin teriyaki-marinadilla. Koristele gulassi murustetulla fetalla, viipaloiduilla oliiveilla, sitruunan lohkoilla sekä silputulla persiljalla ja tarjoile kuumana.
Resepti-ID: 1453
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä