Gulassi naudanlihasta, possusta ja kanasta
Gulassi naudanlihasta, possusta ja kanasta

Gulassi naudanlihasta, possusta ja kanasta

kokonaisaika 1 t 5 min
15 min esivalmistelut
50 min valmistus

Aromaattisessa gulassissa lihat hautuvat ihanan mureiksi. Muhevaa makua piristävät fetan ja oliivien suolaisuus sekä sitruunan kirpeys.

Ainekset

2 annosta
150 g
naudan niskaa kuutioina (2 x 2 cm)
150 g
porsaan lapaa kuutioina (2 x 2 cm)
150 g
kanan reisipalaa ilman luuta kuutioina (2 x 2 cm)
1 
sipuli kuutioina
2 
valkosipulinkynttä silputtuna
1 
punainen paprika kuutioituna
4 rkl
oliiviöljyä paistamiseen
2 rkl
tomaattisosetta
700 ml
liha- tai kasvislientä
1 tl
paprikajauhetta
 ½ tl
kokonaista kuminaa
50 g
fetajuustoa murustettuna
80 g
mustia oliiveja siivuina
1 
sitruuna lohkoina
10 g
tuoretta persiljaa silputtuna (koristeluun)
Ravintosisältö (per annos):2.175 kJ / 520 kcal
33 gRasva
45 gProteiini
10 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

1  sipuli kuutioina – 2  valkosipulinkynttä silputtuna – 1  punainen paprika kuutioituna – 150 g naudan niskaa kuutioina (2 x 2 cm) – 150 g porsaan lapaa kuutioina (2 x 2 cm) – 150 g kanan reisipalaa ilman luuta kuutioina (2 x 2 cm) – 4 rkl oliiviöljyä paistamiseen

Kuumenna oliiviöljy isossa padassa tulella. Lisää kuutioitu sipuli ja kuullota läpikuultavaksi. Sekoita sipulin joukkoon silputtu valkosipuli sekä kuutioitu paprika ja paista, kunnes ne pehmenevät. Lisää kuutioitu naudan niska, porsaan lapa sekä kanan reisipalat pataan ja ruskista liha joka puolelta.

Vaihe 2

2 rkl tomaattisosetta – 1 tl paprikajauhetta –  ½ tl kokonaista kuminaa – 700 ml liha- tai kasvislientä – 80 ml Kikkoman Teriyaki - marinadi50 g fetajuustoa murustettuna – 80 g mustia oliiveja siivuina – 1  sitruuna lohkoina – 10 g tuoretta persiljaa silputtuna (koristeluun)

Lisää pataan tomaattisose, paprikajauhe sekä kumina ja jatka kypsentämistä minuutin ajan. Kaada sekaan liha- tai kasvisliemi ja anna kiehua hiljaa 35–40 minuuttia, tai kunnes liha on kypsää. Mausta keitto Kikkomanin teriyaki-marinadilla. Koristele gulassi murustetulla fetalla, viipaloiduilla oliiveilla, sitruunan lohkoilla sekä silputulla persiljalla ja tarjoile kuumana.

Resepti-ID: 1453

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

1 sipuli kuutioina – 2 valkosipulinkynttä silputtuna – 1 punainen paprika kuutioituna – 150 g naudan niskaa kuutioina (2 x 2 cm) – 150 g porsaan lapaa kuutioina (2 x 2 cm) – 150 g kanan reisipalaa ilman luuta kuutioina (2 x 2 cm) – 4 rkl oliiviöljyä paistamiseen

Kuumenna oliiviöljy isossa padassa tulella. Lisää kuutioitu sipuli ja kuullota läpikuultavaksi. Sekoita sipulin joukkoon silputtu valkosipuli sekä kuutioitu paprika ja paista, kunnes ne pehmenevät. Lisää kuutioitu naudan niska, porsaan lapa sekä kanan reisipalat pataan ja ruskista liha joka puolelta.

2 rkl tomaattisosetta – 1 tl paprikajauhetta – ½ tl kokonaista kuminaa – 700 ml liha- tai kasvislientä – 80 ml Kikkoman Teriyaki - marinadi50 g fetajuustoa murustettuna – 80 g mustia oliiveja siivuina – 1 sitruuna lohkoina – 10 g tuoretta persiljaa silputtuna (koristeluun)

Lisää pataan tomaattisose, paprikajauhe sekä kumina ja jatka kypsentämistä minuutin ajan. Kaada sekaan liha- tai kasvisliemi ja anna kiehua hiljaa 35–40 minuuttia, tai kunnes liha on kypsää. Mausta keitto Kikkomanin teriyaki-marinadilla. Koristele gulassi murustetulla fetalla, viipaloiduilla oliiveilla, sitruunan lohkoilla sekä silputulla persiljalla ja tarjoile kuumana.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.