Peruna-oliivipata ja raclette-juustoa
Peruna-oliivipata ja raclette-juustoa

Peruna-oliivipata ja raclette-juustoa

5 1 arviot
kokonaisaika 50 min
10 min esivalmistelut
40 min valmistus

Oreganolla maustetun peruna-oliivipadan jujuna ovat sen päälle laitettavat leivänpalat, joilla on sulanutta raclette-juustoa. Täydellinen illallinen kahdelle!

Ainekset

2 annosta
300 g
pieniä perunoita
2 rkl
öljyä
1 
sipuli hienoksi silputtuna
2 
valkosipulinkynttä silputtuna
70 g
kalamata-oliiveja, kivet poistettuna ja puolitettuna
350 ml
kasvislientä
3 
tuoretta timjamin oksaa
1 tl
kuivattua oreganoa
150 g
raclette-juustoa siivuina
2 viipaletta
edellispäiväistä leipää
Ravintosisältö (per annos):1.885 kJ / 450 kcal
30 gRasva
14 gProteiini
32 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

300 g pieniä perunoita – 2 rkl öljyä – 1  sipuli hienoksi silputtuna – 2  valkosipulinkynttä silputtuna – 70 g kalamata-oliiveja, kivet poistettuna ja puolitettuna – 350 ml kasvislientä – 3  tuoretta timjamin oksaa – 1 tl kuivattua oreganoa – 4 rkl Kikkoman Ponzu - Sekoitus Soijakastiketta, etikkaa ja sitruunaa4 rkl Kikkoman Teriyaki - marinadi

Kuumenna öljy padassa kovalla lämmöllä tai suoraan tulen päällä. Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli pehmeiksi. Lisää perunat ja jatka paistamista, kunnes ne alkavat hiukan ruskistua. Lisää kasvisliemi, pieniksi paloiksi revitty timjami sekä oregano. Mausta Kikkoman ponzu-sitrussoijakastikkeella ja Kikkoman teriyaki-marinadilla. Anna kiehua hiljaa 25–30 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. Lisää joukkoon kalamata-oliivit ja keitä vielä 4–5 minuuttia.

Vaihe 2

150 g raclette-juustoa siivuina – 2 viipaletta edellispäiväistä leipää

Lisää keittoajan loppuvaiheessa leipäviipaleet pataan ja peitä ne raclette-juustolla. Anna juuston sulaa 3–4 minuuttia ja tarjoile.

Resepti-ID: 1445

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

300 g pieniä perunoita – 2 rkl öljyä – 1 sipuli hienoksi silputtuna – 2 valkosipulinkynttä silputtuna – 70 g kalamata-oliiveja, kivet poistettuna ja puolitettuna – 350 ml kasvislientä – 3 tuoretta timjamin oksaa – 1 tl kuivattua oreganoa – 4 rkl Kikkoman Ponzu - Sekoitus Soijakastiketta, etikkaa ja sitruunaa4 rkl Kikkoman Teriyaki - marinadi

Kuumenna öljy padassa kovalla lämmöllä tai suoraan tulen päällä. Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli pehmeiksi. Lisää perunat ja jatka paistamista, kunnes ne alkavat hiukan ruskistua. Lisää kasvisliemi, pieniksi paloiksi revitty timjami sekä oregano. Mausta Kikkoman ponzu-sitrussoijakastikkeella ja Kikkoman teriyaki-marinadilla. Anna kiehua hiljaa 25–30 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. Lisää joukkoon kalamata-oliivit ja keitä vielä 4–5 minuuttia.

150 g raclette-juustoa siivuina – 2 viipaletta edellispäiväistä leipää

Lisää keittoajan loppuvaiheessa leipäviipaleet pataan ja peitä ne raclette-juustolla. Anna juuston sulaa 3–4 minuuttia ja tarjoile.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.