

Peruna-oliivipata ja raclette-juustoa
Oreganolla maustetun peruna-oliivipadan jujuna ovat sen päälle laitettavat leivänpalat, joilla on sulanutta raclette-juustoa. Täydellinen illallinen kahdelle!
Ainekset
Valmistus
Vaihe 1

300 g pieniä perunoita – 2 rkl öljyä – 1 sipuli hienoksi silputtuna – 2 valkosipulinkynttä silputtuna – 70 g kalamata-oliiveja, kivet poistettuna ja puolitettuna – 350 ml kasvislientä – 3 tuoretta timjamin oksaa – 1 tl kuivattua oreganoa – 4 rkl Kikkoman Ponzu - Sekoitus Soijakastiketta, etikkaa ja sitruunaa – 4 rkl Kikkoman Teriyaki - marinadi
Kuumenna öljy padassa kovalla lämmöllä tai suoraan tulen päällä. Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli pehmeiksi. Lisää perunat ja jatka paistamista, kunnes ne alkavat hiukan ruskistua. Lisää kasvisliemi, pieniksi paloiksi revitty timjami sekä oregano. Mausta Kikkoman ponzu-sitrussoijakastikkeella ja Kikkoman teriyaki-marinadilla. Anna kiehua hiljaa 25–30 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. Lisää joukkoon kalamata-oliivit ja keitä vielä 4–5 minuuttia.
Vaihe 2

150 g raclette-juustoa siivuina – 2 viipaletta edellispäiväistä leipää
Lisää keittoajan loppuvaiheessa leipäviipaleet pataan ja peitä ne raclette-juustolla. Anna juuston sulaa 3–4 minuuttia ja tarjoile.
Resepti-ID: 1445
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä





















