
California-rullat

Ainekset 4 annokselle
- 3 dl
- 2 rkl riisiviinietikkaa
- 4 x surimi
- 4 x 25 g avokadoa
- 4 x 20 g kurkkua
- 4 salaatinlehteä
- 4 merileväarkkia
- wasabia
- majoneesia
- 4x 15 g kaviaaria tai mätiä riisin peittämiseksi
- 4 x 5 g maustekurkkua
Tarjoiluun Kikkoman Sushi & Sashimi -soijakastiketta
Valmistusohje
Keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaan. Mausta riisi viinietikalla, valuta ja jäähdytä. Kääri ensin bambualusta muovikelmuun, jotta riisi ei jää myöhemmin alustaan kiinni. California-rullan valmistus aloitetaan samoin kuin maki-sushin valmistus: Aseta merileväarkki bambualustan yläreunaan ja levitä hieman riisiä arkin päälle. Ota alustan alareunasta kiinni ja käännä merileväarkki ja riisi alustan avulla siten, että riisi on alustaa vasten. Leikkaa täyte (esim. kurkku, avokado, surimi) ohuiksi suikaleiksi ja asettele niitä levyn etureunaan. Sipaise päälle hiukan wasabia. Ja sitten rullamaan: Rullaa täytetty merileväarkki bambumaton avulla tasaisesti painaen. Leikkaa rulla neljään yhtä suureen osaan ja valmista on!
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 3 dl
- 2 rkl riisiviinietikkaa
- 4 x surimi
- 4 x 25 g avokadoa
- 4 x 20 g kurkkua
- 4 salaatinlehteä
- 4 merileväarkkia
- wasabia
- majoneesia
- 4x 15 g kaviaaria tai mätiä riisin peittämiseksi
- 4 x 5 g maustekurkkua
Tarjoiluun Kikkoman Sushi & Sashimi -soijakastiketta