

Lounaita lohesta ja perunoista
Kolmen kalaisan lounaan päätähtenä loistaa mehevä lohi. Vaikka annokset ovat helppotekoisia, ei mausta ole tingitty tuumaakaan.
Lohi-frittata


Vaihe 1

4 kananmunaa – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike – 1 tl pippuria – 60 g keitettyjä perunoita – 0,25 nippu vihreää parsaa – 150 g paistettua lohta
Vatkaa munat, Kikkomanin vähemmän suolaa sisältävä soijakastike sekä pippuri haarukalla sekaisin. Lisää joukkoon viipaloidut perunat, paloiteltu parsa sekä kuutioitu lohi ja sekoita.
Vaihe 2

1 rkl oliiviöljyä – 1 rkl persiljaa – 20 g rucolaa
Kuumenna oliiviöljy pannulla. Lisää munaseos ja paista kannella peitettynä kunnes kananmunat hyytyvät. Koristele persiljalla ja asettele frittata rucolapedille.
Tip
Lounasleivät lohitäytteellä


Vaihe 1

150 g paistettua lohta – 0,5 limetin mehu – 0,5 sitruunan mehu – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike – 1 rkl silputtua persiljaa
Poista lohesta nahka, murusta se haarukalla ja sekoita joukkoon limetin ja sitruunan mehu, Kikkomanin vähäsuolainen soijakastike sekä persilja.
Vaihe 2

4 viipaletta hapanleipää – 20 g rucolaa
Levitä lohitahna kahdelle leipäviipaleelle ja asettele rucola niiden päälle. Laita toiset leipäviipaleet leipien päälle.
Vaihe 3

0,25 nippu vihreää vparsaa – 1 rkl oliiviöljyä – 1 rkl seesaminsiemeniä
Paista parsa oliiviöljyssä. Ripottele seesaminsiemenet päälle ja tarjoile leipien kera.
Tip
Sitruslohi parsan kera


Vaihe 1

250 g lohifileetä – 2 rkl oliiviöljyä – 1 tl pippuria – 1 rkl persiljaa – 0,5 sitruuna – 0,5 limetti – 0,5 nippu vihreää parsaa – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike
Hiero lohifileeseen 1 rkl oliiviöljyä, pippuria ja persiljaa. Viipaloi sitruuna ja limetti ja asettele siivut kalan päälle. Hiero parsoihin 1 rkl oliiviöljyä ja Kikkomanin vähemmän suolaa sisältävää soijakastiketta. Kypsennä parsaa ja kalaa 180-asteisessa uunissa 20 minuuttia.
Vaihe 2

300 g keitettyjä perunoita – 1 rkl oliiviöljyä – 1 rkl seesaminsiemeniä
Lohko perunat neljään osaan. Paista perunoita oliiviöljyssä ja ripottele päälle seesaminsiemenet.
Vaihe 3

40 g rucola – 1 rkl oliiviöljyä – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike – 1 tl siiderietikkaa – 1 tl hunajaa
Sekoita kastikeainekset hyvin ja kaada rucolan päälle. Tarjoile salaatti kalan, parsan ja perunoiden kera.
Tip
Löydä lisää reseptejä