Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike

vegaaninen

vesi, soijapavut, vehnä, suola.

Miksi tämä kastike?

  • Maku: makea, suolainen, hiukan hapan, maltainen
  • Koostumus: nestemäinen


Kikkomanin soijakastike on jokaisen ammattikeittiön monipuolinen luottotuote. Puhtaiden raaka-aineittensa ansiosta siinä on voimakkaan umaminen maku, josta ei voi erehtyä.

Ainutlaatuinen, voimakas, maukas, umaminen – näin Kikkomanin soijakastiketta kuvaillaan. Luonnollisen käymisprosessin tuloksen syntyvä shoyu (vehnäpohjainen soijakastike) kehittyy suussa moniulotteiseksi makukimaraksi, jossa maistuvat suolainen, makea, hiukan hapan ja maltainen maku.

Kikkomanin luonnollisesti valmistettu soijakastike on vegaaninen tuote, mikä tekee siitä todella monikäyttöisen. Japanilaisten ruokien lisäksi soijakastike sopii loistavasti myös pastan, hampurilaisten, salaattien ja jopa jälkiruokien maustamiseen.

Kysyttävää?

Haluatko tietää lisää tuotteistamme tai kysyä jotain? Ota ihmeessä yhteyttä!

Nyt

Täältä lisää inspiraatiota!

Tämä tuote antaa "lisäpotkua" moniin resepteihin!

Resepteihin

TUTUSTU TUOTTEISIIMME

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.

Kiinnostavatko mielenkiintoiset jutut, herkulliset reseptit sekä mahtavat kilpailut?

Uutiskirjeeseen