Teriyaki-marinoidut mehevät kanavartaat (kara-age)

3 1 arviot
kokonaisaika 45 min
5 min esivalmistelut
30 min marinointi
10 min valmistus

Ainekset

4 annosta
500 g
luutonta broilerin koipireittä
 ¾ rkl
raastettua inkivääriä
perunajauhoja
öljyä friteeraukseen

Dippi:

100 g
majoneesia
10 ml
limetin mehua
Ravintosisältö (per annos): 2284.46 kJ  /  546 kcal
39 g Rasva
29 g Proteiini
16 g Hiilihydraatit

Valmistus

Sekoita marinadi ja raastettu inkivääri keskenään ja kaada seos muovipussiin. Leikkaa luuton broileri sopivan kokoisiksi suupaloiksi ja nosta broileripalat muovipussiin marinadin joukkoon. Puristele muovipussia kevyesti, jotta marinadi tarttuu lihaan. Anna marinoitua 30 minuuttia. Nosta broilerinpalat pois marinadista ja taputtele talouspaperilla kuiviksi. Kääntele broilerinpalat nopeasti perunajauhoissa ja friteeraa 170 asteessa. Tarjoa limettisiivujen ja dippikastikkeen kanssa.

Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.

Resepti-ID: 354

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Sekoita marinadi ja raastettu inkivääri keskenään ja kaada seos muovipussiin. Leikkaa luuton broileri sopivan kokoisiksi suupaloiksi ja nosta broileripalat muovipussiin marinadin joukkoon. Puristele muovipussia kevyesti, jotta marinadi tarttuu lihaan. Anna marinoitua 30 minuuttia. Nosta broilerinpalat pois marinadista ja taputtele talouspaperilla kuiviksi. Kääntele broilerinpalat nopeasti perunajauhoissa ja friteeraa 170 asteessa. Tarjoa limettisiivujen ja dippikastikkeen kanssa.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.