

Tofupihvit
kokonaisaika
40 min
Ravintosisältö (per annos):815 kJ / 194 kcal
12,0 gRasva
6,8 gProteiini
15,6 gHiilihydraatit
Valmistus
Vaihe 1
Taputtele tofu kuivaksi talouspaperilla ja leikkaa n. 1,5 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Raasta inkivääri ja leikkaa kevätsipuli ohuiksi renkaiksi.
Vaihe 2
Kaada kaikki dippikastikkeen ainekset pannulle ja kuumenna miedolla lämmöllä. Älä anna kiehua.
Vaihe 3
Kääntele tofuviipaleet perunajauhoissa ja friteeraa öljyssä 170 asteessa. Vaihtoehtoisesti voit paistaa tofuviipaleita pannulla molemmin puolin 2–3 minuuttia, kunnes ne ovat kullankeltaisia ja rapeita.
Vaihe 4
Tarjoa tofu lämpimien kasvisten tai salaatin sekä dippikastikkeen kanssa.
Resepti-ID: 173
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä


![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)

















