

Tofunugetit
Valmistus
Vaihe 1
Valmista 1. kastike: Kuori valkosipuli ja silppua hienoksi. Sekoita valkosipuli, Ponzu-kastike, ruohosipuli ja seesamiöljy keskenään. Sekoita 2. kastiketta varten sriracha-kastike, majoneesi ja soijakastike keskenään.
Vaihe 2
Leikkaa tofu n. 3 x 3 cm:n kokoisiksi kuutioiksi. Valmista tofunugettien marinadi sekoittamalla 1,5 tl soijakastiketta ja pippuri keskenään ja marinoi tofukuutioita n. 15 minuuttia.
Vaihe 3
Taputtele tofukuutiot kuiviksi talouspaperilla ja kääntele kuutiot maissitärkkelyksessä. Vatkaa kananmuna ja loput soijakastikkeesta keskenään. Kääntele tofukuutiot ensin munaseoksessa ja sitten pankojauhoissa.
Vaihe 4
Paista tofukuutioita rasvakeittimessä n. 3 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita. Tarjoa tofunugetit molempien kastikkeiden kanssa. Lisukkeeksi sopii mainiosti värikäs salaatti.
Resepti-ID: 9
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä



![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)

















