

Teriyakikanaa paahdetuilla seesaminsiemenillä
Valmistus
Vaihe 1
Keitä riisi suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan ja pidä riisi lämpimänä. Puhdista ja huuhdo purjo, ja pilko n. 1 cm paksuisiksi renkaiksi. Kaada pannulle 1 tl öljyä ja kuullota purjo.
Vaihe 2
Huuhdo broilerin rintafileet, taputtele kuiviksi talouspaperilla ja leikkaa n. 7–8 mm levyisiksi siivuiksi. Ripottele päälle perunajauhoja ja paista lopussa öljyssä molemmin puolin n. 2–3 minuuttia. Kaada Teriyaki-kastike joukkoon ja kääntele broilerinpaloja kastikkeessa n. 1 minuutin ajan, kunnes niiden pinta muuttuu kiiltäväksi.
Vaihe 3
Leikkaa norilevy ohuiksi suikaleiksi. Nosta riisi kulhoihin ja asettele päälle purjoa ja broilerinpaloja. Kaada päälle hieman paistorasvaa. Koristele Teriyaki-kana norisuikaleilla ja tarjoile.
Resepti-ID: 168
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä

![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)

















