

Vuonankaalisalaatti sellerin, veriappelsiinien ja peston kera
kokonaisaika
12 min
10 min
esivalmistelut
2 min
valmistus
Tämä kasvissalaatti sisältää paljon eri tekstuureja: pehmeää vuonankaalia, meheviä appelsiineja sekä rouskuvaa selleriä.
Ravintosisältö (per annos):
2080 kJ
/
497 kcal
37,4 g
Rasva
9,8 g
Proteiini
29,6 g
Hiilihydraatit
Valmistus
Vaihe 1
Paahda kaikki auringonkukansiemenet kuivalla pannulla.
Vaihe 2
Huuhtele basilika ja laita se tehosekoittimeen. Lisää loput pestoainekset ja sekoita hyvin.
Vaihe 3
Leikkaa selleri ohuiksi viipaleiksi ja jaa appelsiini lohkoihin. Laita ne kulhoon huuhdellun vuonankaalin kanssa.
Vaihe 4
Sekoita pesto kevyesti salaatin joukkoon ja ripottele päälle auringonkukansiemeniä.
Resepti-ID: 1137
PDF-resepti
Kiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä