Vuonankaalisalaatti sellerin, veriappelsiinien ja peston kera

kokonaisaika 12 min
10 min esivalmistelut
2 min valmistus

Tämä kasvissalaatti sisältää paljon eri tekstuureja: pehmeää vuonankaalia, meheviä appelsiineja sekä rouskuvaa selleriä.

Ainekset

100 g
vuonankaalia
3 
sellerinvartta
2 
veriappelsiinia
1 rkl
auringonkukansiemeniä

Pesto

1 nippu
basilikaa
60 ml
oliiviöljyä
2 rkl
sitruunamehua
1 
valkosipulinkynsi
2 rkl
auringonkukansiemeniä
1 hyppysellinen
pippuria
Ravintosisältö (per annos): 2080 kJ  /  497 kcal
37,4 g Rasva
9,8 g Proteiini
29,6 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Paahda kaikki auringonkukansiemenet kuivalla pannulla. 

Vaihe 2

Huuhtele basilika ja laita se tehosekoittimeen. Lisää loput pestoainekset ja sekoita hyvin.

Vaihe 3

Leikkaa selleri ohuiksi viipaleiksi ja jaa appelsiini lohkoihin. Laita ne kulhoon huuhdellun vuonankaalin kanssa.

Vaihe 4

Sekoita pesto kevyesti salaatin joukkoon ja ripottele päälle auringonkukansiemeniä.

Resepti-ID: 1137

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Paahda kaikki auringonkukansiemenet kuivalla pannulla. 

Huuhtele basilika ja laita se tehosekoittimeen. Lisää loput pestoainekset ja sekoita hyvin.

Leikkaa selleri ohuiksi viipaleiksi ja jaa appelsiini lohkoihin. Laita ne kulhoon huuhdellun vuonankaalin kanssa.

Sekoita pesto kevyesti salaatin joukkoon ja ripottele päälle auringonkukansiemeniä.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.