Teriyaki-katkaravuilla höystetty kermainen paprika-tomaattikeitto

kokonaisaika 45 min
10 min esivalmistelut
10 min marinointi
25 min valmistus

Tämä samettinen keitto on helppo valmistaa ja on maultaan äärimmäisen herkullinen. Keitto on täynnä väriä tuoreista punaisista paprikoista ja tomaateista – ihanteellinen herkulliseksi lounaaksi tai juhlaillallisen alkupalaksi. Teriyakilla maustetut katkaravut tekevät siitä erityisen, tarjoiltaessa ilman katkarapuja keitto sopii myös vegaaneille tai kasvissyöjille.

Ainekset

2 annosta
3 
punaista paprikaa
3 
mehukasta tomaattia
1 rkl
hienonnettua chiliä
1 
valkosipulinkynsi
1 rkl
oliiviöljyä
400 ml
kasvislientä
 ¼ tl
teelusikallista vastajauhettua pippuria
2 rkl
hienonnettu tuoretta basilikaa

Tarjoiluun

150 g
raakoja katkarapuja
60 g
padronpaprikaa (tai kesäkurpitsaa)
1 tl
oliiviöljyä
1 rkl
hienonnettua tuoretta basilikaa
1 rkl
hienonnettua chiliä
Ravintosisältö (per annos): 1696 kJ  /  405 kcal
21,2 g Rasva
26 g Proteiini
26,6 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Paista kattilassa oliiviöljyssä kuutioitu paprika, chili, tomaatti ja hienonnettu valkosipuli. Kaada joukkoon kasvisliemi, mausta Kikkoman-soijakastikkeella (tai Kikkoman Ponzu -kastikkeella) ja kypsytä 20 minuuttia.

Vaihe 2

Kun keitto on melkein valmis, sivele Kikkoman Teriyaki -marinadia puhdistettujen katkarapujen päälle ja paista tai grillaa kypsiksi. Paista padronpaprika tai kesäkurpitsaviipaleet oliiviöljyssä ja ripottele päälle basilika ja chili.

Vaihe 3

Sekoita keitto tasaiseksi sekoittimessa, mausta pippurilla ja tuoreella basilikalla. Tarjoile kypsennettyjen katkarapujen ja padronpaprikan kanssa.

Resepti-ID: 1038

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Paista kattilassa oliiviöljyssä kuutioitu paprika, chili, tomaatti ja hienonnettu valkosipuli. Kaada joukkoon kasvisliemi, mausta Kikkoman-soijakastikkeella (tai Kikkoman Ponzu -kastikkeella) ja kypsytä 20 minuuttia.

Kun keitto on melkein valmis, sivele Kikkoman Teriyaki -marinadia puhdistettujen katkarapujen päälle ja paista tai grillaa kypsiksi. Paista padronpaprika tai kesäkurpitsaviipaleet oliiviöljyssä ja ripottele päälle basilika ja chili.

Sekoita keitto tasaiseksi sekoittimessa, mausta pippurilla ja tuoreella basilikalla. Tarjoile kypsennettyjen katkarapujen ja padronpaprikan kanssa.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.