Teriyaki-katkaravuilla höystetty kermainen paprika-tomaattikeitto
Tämä samettinen keitto on helppo valmistaa ja on maultaan äärimmäisen herkullinen. Keitto on täynnä väriä tuoreista punaisista paprikoista ja tomaateista – ihanteellinen herkulliseksi lounaaksi tai juhlaillallisen alkupalaksi. Teriyakilla maustetut katkaravut tekevät siitä erityisen, tarjoiltaessa ilman katkarapuja keitto sopii myös vegaaneille tai kasvissyöjille.
Ainekset
Tarjoiluun
Valmistus
Vaihe 1
Paista kattilassa oliiviöljyssä kuutioitu paprika, chili, tomaatti ja hienonnettu valkosipuli. Kaada joukkoon kasvisliemi, mausta Kikkoman-soijakastikkeella (tai Kikkoman Ponzu -kastikkeella) ja kypsytä 20 minuuttia.
Vaihe 2
Kun keitto on melkein valmis, sivele Kikkoman Teriyaki -marinadia puhdistettujen katkarapujen päälle ja paista tai grillaa kypsiksi. Paista padronpaprika tai kesäkurpitsaviipaleet oliiviöljyssä ja ripottele päälle basilika ja chili.
Vaihe 3
Sekoita keitto tasaiseksi sekoittimessa, mausta pippurilla ja tuoreella basilikalla. Tarjoile kypsennettyjen katkarapujen ja padronpaprikan kanssa.
Resepti-ID: 1038
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä