Täysjyväletut savulohen, raejuuston ja kurkun kera
Täysjyväletut savulohen, raejuuston ja kurkun kera

Täysjyväletut savulohen, raejuuston ja kurkun kera

kokonaisaika20 min
5 minesivalmistelut
15 minvalmistus

Herkulliset ja helppotekoiset aamiaisletut saavat jännittävän makuvivahteen savulohesta.

Ainekset

2 annosta
100 g
täysjyvä-spelttijauhoa
35 g
hirssijauhoa
1 tl
leivinjauhetta
220 ml
kefiiriä
2 
kananmunaa

Päälle:

100 g
savulohta
150 g
raejuustoa
1 
kurkku
1 tl
tuoretta tilliä
Ravintosisältö (per annos):2445 kJ / 584 kcal
25,1 gRasva
39,6 gProteiini
50,0 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Sekoita hyvin kaikki lettutaikinan ainekset

Vaihe 2

Kaada kuumalle paistinpannulle tilkka Kikkomanin seesamiöljyä. Lisää pannulle n. ruokalusikallisen verran lettutaikinaa per lettu. Kun letun pinta alkaa kuplia, käännä se ympäri.

Vaihe 3

Siirrä letut lautaselle. Ripottele raejuusto letuille ja asettele sen päälle lohi- ja kurkkuviipaleet. Ripottele päälle seesaminsiemeniä ja tilliä. Voit myös käyttää muita lempiyrttejäsi.

Resepti-ID: 1099

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Sekoita hyvin kaikki lettutaikinan ainekset

Kaada kuumalle paistinpannulle tilkka Kikkomanin seesamiöljyä. Lisää pannulle n. ruokalusikallisen verran lettutaikinaa per lettu. Kun letun pinta alkaa kuplia, käännä se ympäri.

Siirrä letut lautaselle. Ripottele raejuusto letuille ja asettele sen päälle lohi- ja kurkkuviipaleet. Ripottele päälle seesaminsiemeniä ja tilliä. Voit myös käyttää muita lempiyrttejäsi.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Löydä lisää reseptejä

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.