Täysjyväletut savulohen, raejuuston ja kurkun kera
kokonaisaika
20 min
5 min
esivalmistelut
15 min
valmistus
Herkulliset ja helppotekoiset aamiaisletut saavat jännittävän makuvivahteen savulohesta.
Ravintosisältö (per annos):
2445 kJ
/
584 kcal
25,1 g
Rasva
39,6 g
Proteiini
50,0 g
Hiilihydraatit
Valmistus
Vaihe 1
Sekoita hyvin kaikki lettutaikinan ainekset
Vaihe 2
Kaada kuumalle paistinpannulle tilkka Kikkomanin seesamiöljyä. Lisää pannulle n. ruokalusikallisen verran lettutaikinaa per lettu. Kun letun pinta alkaa kuplia, käännä se ympäri.
Vaihe 3
Siirrä letut lautaselle. Ripottele raejuusto letuille ja asettele sen päälle lohi- ja kurkkuviipaleet. Ripottele päälle seesaminsiemeniä ja tilliä. Voit myös käyttää muita lempiyrttejäsi.
Resepti-ID: 1099
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä