Suklaariisivanukas ja vadelmakastiketta
Jäikö riisiä tähteeksi? Älä heitä sitä pois, vaan valmista siitä maittava aamiainen! Suklaariisivanukas valmistuu hetkessä ja on uskomattoman herkullista. Lisätwistiä annokseen antaa Kikkomanin gluteeniton soijakastike.
Valmistus
Vaihe 1
125 ml maitoa – 2 rkl kaakaojauhetta – 1 tl vaniljauutetta – 160 g keitettyä riisiä
Lämmitä maito, johon on sekoitettu kaakaojauhe ja vaniljauute. Lisää riisi ja lämmitä uudelleen.
Vaihe 2
1 banaani – 1 rkl sokeria – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu Tamari Gluteeniton soijakastike
Lisää banaani, sokeri ja Kikkomanin gluteeniton soijakastike. Soseuta seos sileäksi.
Vaihe 3
100 g pakastevadelmia – 1 rkl sokeria – ½ rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu Tamari Gluteeniton soijakastike
Lämmitä vadelmia, sokeria ja soijakastiketta kattilassa, kunnes vadelmien rakenne hajoaa. Siivilöi kastike.
Vaihe 4
tuoreita vadelmia koristeluun – mintun lehtiä
Annostele vanukas kulhoihin. Kaada vadelmakastike päälle ja koristele annokset tuoreella mintulla ja vadelmilla.
Vinkki:
Vadelmien sijaan voit tehdä kastikkeen lempihedelmistäsi, kuten mansikoista, karhunvatukoista tai kirsikoista. Kirsikat voi soseuttaa, jolloin kastiketta ei tarvitse siivilöidä.
Resepti-ID: 1223
PDF-resepti
Kiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä