Suklaariisivanukas ja vadelmakastiketta

kokonaisaika 15 min
10 min esivalmistelut
5 min valmistus

Jäikö riisiä tähteeksi? Älä heitä sitä pois, vaan valmista siitä maittava aamiainen! Suklaariisivanukas valmistuu hetkessä ja on uskomattoman herkullista. Lisätwistiä annokseen antaa Kikkomanin gluteeniton soijakastike.

Ainekset

2 annosta
125 ml
maitoa
2 rkl
kaakaojauhetta
1 tl
vaniljauutetta
160 g
keitettyä riisiä
1 
banaani
1 rkl
sokeria
100 g
pakastevadelmia
tuoreita vadelmia koristeluun
mintun lehtiä
Ravintosisältö (per annos): 1172 kJ  /  280 kcal
4,1 g Rasva
8,2 g Proteiini
50 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

125 ml maitoa – 2 rkl kaakaojauhetta – 1 tl vaniljauutetta – 160 g keitettyä riisiä

Lämmitä maito, johon on sekoitettu kaakaojauhe ja vaniljauute. Lisää riisi ja lämmitä uudelleen.

Vaihe 2

1  banaani – 1 rkl sokeria – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu Tamari Gluteeniton soijakastike

Lisää banaani, sokeri ja Kikkomanin gluteeniton soijakastike. Soseuta seos sileäksi.

Vaihe 3

100 g pakastevadelmia – 1 rkl sokeria –  ½ rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu Tamari Gluteeniton soijakastike

Lämmitä vadelmia, sokeria ja soijakastiketta kattilassa, kunnes vadelmien rakenne hajoaa. Siivilöi kastike.

Vaihe 4

tuoreita vadelmia koristeluun – mintun lehtiä

Annostele vanukas kulhoihin. Kaada vadelmakastike päälle ja koristele annokset tuoreella mintulla ja vadelmilla.

Vinkki:

Vadelmien sijaan voit tehdä kastikkeen lempihedelmistäsi, kuten mansikoista, karhunvatukoista tai kirsikoista. Kirsikat voi soseuttaa, jolloin kastiketta ei tarvitse siivilöidä.

Resepti-ID: 1223

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

125 ml maitoa – 2 rkl kaakaojauhetta – 1 tl vaniljauutetta – 160 g keitettyä riisiä

Lämmitä maito, johon on sekoitettu kaakaojauhe ja vaniljauute. Lisää riisi ja lämmitä uudelleen.

1  banaani – 1 rkl sokeria – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu Tamari Gluteeniton soijakastike

Lisää banaani, sokeri ja Kikkomanin gluteeniton soijakastike. Soseuta seos sileäksi.

100 g pakastevadelmia – 1 rkl sokeria –  ½ rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu Tamari Gluteeniton soijakastike

Lämmitä vadelmia, sokeria ja soijakastiketta kattilassa, kunnes vadelmien rakenne hajoaa. Siivilöi kastike.

tuoreita vadelmia koristeluun – mintun lehtiä

Annostele vanukas kulhoihin. Kaada vadelmakastike päälle ja koristele annokset tuoreella mintulla ja vadelmilla.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.