Suklaa-soijakastikekonvehdit
kokonaisaika
140 min
140 min
esivalmistelut
Ravintosisältö (per annos):
209 kJ
/
49 kcal
3,3 g
Rasva
0,6 g
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatit
Valmistus
Vaihe 1
Pilko suklaa suurehkoiksi paloiksi ja sulata suklaa vesihauteessa. Sekoita joukkoon kerma ja soijakastike. Kaada suklaaseos tuorekelmulla vuorattuun vuokaan (n. 10 x 10 cm), peitä kelmulla ja nosta jääkaappiin vähintään 2 tunniksi.
Vaihe 2
Irrota suklaaseos vuoasta, leikkaa n. 2 x 2 cm:n kokoisiksi kuutioiksi ja pyörittele kuutiot kaakaojauheessa. Koristele mintulla ja tarjoa halutessasi tuoreiden marjojen kanssa.
Resepti-ID: 213
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä