Suklaa-soijakastikekonvehdit

kokonaisaika 140 min
140 min esivalmistelut

Ainekset

20 annosta
140 g
tummaa suklaata
60 ml
kermaa
2 ½ rkl
kaakaojauhetta
Ravintosisältö (per annos): 209 kJ  /  49 kcal
3,3 g Rasva
0,6 g Proteiini
4,3 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Pilko suklaa suurehkoiksi paloiksi ja sulata suklaa vesihauteessa. Sekoita joukkoon kerma ja soijakastike. Kaada suklaaseos tuorekelmulla vuorattuun vuokaan (n. 10 x 10 cm), peitä kelmulla ja nosta jääkaappiin vähintään 2 tunniksi.

Vaihe 2

Irrota suklaaseos vuoasta, leikkaa n. 2 x 2 cm:n kokoisiksi kuutioiksi ja pyörittele kuutiot kaakaojauheessa. Koristele mintulla ja tarjoa halutessasi tuoreiden marjojen kanssa.

Resepti-ID: 213

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Pilko suklaa suurehkoiksi paloiksi ja sulata suklaa vesihauteessa. Sekoita joukkoon kerma ja soijakastike. Kaada suklaaseos tuorekelmulla vuorattuun vuokaan (n. 10 x 10 cm), peitä kelmulla ja nosta jääkaappiin vähintään 2 tunniksi.

Irrota suklaaseos vuoasta, leikkaa n. 2 x 2 cm:n kokoisiksi kuutioiksi ja pyörittele kuutiot kaakaojauheessa. Koristele mintulla ja tarjoa halutessasi tuoreiden marjojen kanssa.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.