Soijakastikkeella maustettu hummusdippi

kokonaisaika 10 min
10 min esivalmistelut

Ainekset

4 annosta
1 
valkosipulinkynsi
2 rkl
tahinia (tai paahdettuja seesaminsiemeniä)
200 g
(keitettyjä) kikherneitä (säilykkeenä)
8 rkl
kikherneiden keitin- tai säilykelientä
4 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
sitruunamehua
1 rkl
sokeria
1 tl
paprikajauhetta
halutessasi 1 tl kuminaa

Koristeluun:

oliiviöljyä
korianteria
paprikajauhetta
Ravintosisältö (per annos): 833 kJ  /  199 kcal
14,3 g Rasva
4,4 g Proteiini
11,3 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Kuori valkosipulinkynsi, poista kanta ja silppua karkeasti.

Vaihe 2

Laita silputtu valkosipuli ja kaikki muut ainekset tehosekoittimeen ja soseuta.

Vaihe 3

Pirskottele dipin päälle oliiviöljyä ja soijakastiketta, ripottele pintaan korianteria ja paprikajauhetta ja tarjoa.

Vinkki

Hummusdipin kanssa sopivat erittäin hyvin esimerkiksi: grillatut kasvikset, kuten kesäkurpitsarullat, munakoiso ja paprika, grillattu liha, kuten satay-kanavartaat, turkkilainen lavash-leipä.

Tarjoa taateleiden ja isojen oliivien kanssa.

Resepti-ID: 52

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Kuori valkosipulinkynsi, poista kanta ja silppua karkeasti.

Laita silputtu valkosipuli ja kaikki muut ainekset tehosekoittimeen ja soseuta.

Pirskottele dipin päälle oliiviöljyä ja soijakastiketta, ripottele pintaan korianteria ja paprikajauhetta ja tarjoa.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.