Sienikeitto

kokonaisaika 30 min
30 min esivalmistelut

Ainekset

4 annosta
150 g
sipuli
1 tl
öljyä
200 g
sieniä (esim. herkkusieniä, osterivinokasta, siitakesieniä)
20 g
pekonisiivuja
800 ml
kanalientä
1 tl
sokeria
60 g
smetanaa
7 ½ 
ruohosipulin vartta
Ravintosisältö (per annos): 637 kJ  /  152 kcal
10,9 g Rasva
5 g Proteiini
4,9 g Hiilihydraatit

Valmistus

Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Kuumenna öljy pannulla ja paista sipulisiivuja öljyssä, kunnes ne ovat kullanruskeita. Puhdista sienet ja leikkaa n. 3 mm:n levyisiksi ohuiksi siivuiksi. Pilko pekonisiivut paloiksi ja kuumenna öljyssä pannulla. Lisää joukkoon sienet ja jatka paistamista. Kaada joukkoon kanaliemi sekä kuullotetut sipulit, ja kiehauta. Mausta lopuksi soijakastikkeella ja sokerilla. Annostele keitto kuppeihin tai kulhoihin ja laita keiton päälle nokare smetanaa. Koristele lopuksi ruohosipulilla.

Resepti-ID: 416

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Kuumenna öljy pannulla ja paista sipulisiivuja öljyssä, kunnes ne ovat kullanruskeita. Puhdista sienet ja leikkaa n. 3 mm:n levyisiksi ohuiksi siivuiksi. Pilko pekonisiivut paloiksi ja kuumenna öljyssä pannulla. Lisää joukkoon sienet ja jatka paistamista. Kaada joukkoon kanaliemi sekä kuullotetut sipulit, ja kiehauta. Mausta lopuksi soijakastikkeella ja sokerilla. Annostele keitto kuppeihin tai kulhoihin ja laita keiton päälle nokare smetanaa. Koristele lopuksi ruohosipulilla.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.