Sienikeitto
kokonaisaika30 min
30 minesivalmistelut
Ravintosisältö (per annos):637 kJ / 152 kcal
10,9 gRasva
5 gProteiini
4,9 gHiilihydraatit
Valmistus
Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Kuumenna öljy pannulla ja paista sipulisiivuja öljyssä, kunnes ne ovat kullanruskeita. Puhdista sienet ja leikkaa n. 3 mm:n levyisiksi ohuiksi siivuiksi. Pilko pekonisiivut paloiksi ja kuumenna öljyssä pannulla. Lisää joukkoon sienet ja jatka paistamista. Kaada joukkoon kanaliemi sekä kuullotetut sipulit, ja kiehauta. Mausta lopuksi soijakastikkeella ja sokerilla. Annostele keitto kuppeihin tai kulhoihin ja laita keiton päälle nokare smetanaa. Koristele lopuksi ruohosipulilla.
Resepti-ID: 416
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä