Sienikastike kermalla, sinapilla ja soijakastikkeella

kokonaisaika 15 min
5 min esivalmistelut
10 min valmistus

Paistettuja herkkutatteja kermaisessa kastikkeessa yhdistettynä Kikkoman-soijakastikkeen vastustamattomaan makuun. Helppo valmistaa, täydellinen lisuke lihalle.

Ainekset

1 annosta
150 g
herkkutatteja
2 rkl
öljyä paistamiseen
100 ml
kuohukermaa
2 tl
Dijon-sinappia
Mustapippuria
Silputtua tuoretta persiljaa
Ravintosisältö (per annos): 1132 kJ  /  272 kcal
25,9 g Rasva
5,3 g Proteiini
4,1 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Puhdista ja pilko herkkutatit. Ruskista kevyesti pannulla kuumassa öljyssä.

Vaihe 2

Ota sienet pannulta ja pyyhi loppu öljy pois.

Vaihe 3

Lisää kerma, sinappi ja soijakastike. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoita, kunnes kastike sakenee. Lisää sienet ja mausta mustapippurilla.

Vaihe 4

Tarjoa kuumana esimerkiksi pihvin kanssa. Koristele tuoreella persiljalla.

Resepti-ID: 890

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Puhdista ja pilko herkkutatit. Ruskista kevyesti pannulla kuumassa öljyssä.

Ota sienet pannulta ja pyyhi loppu öljy pois.

Lisää kerma, sinappi ja soijakastike. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoita, kunnes kastike sakenee. Lisää sienet ja mausta mustapippurilla.

Tarjoa kuumana esimerkiksi pihvin kanssa. Koristele tuoreella persiljalla.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.