

Perunasalaattia ja paistettuja kapriksia
Perunasalaatti on suosittu lisuke grilliruokien kanssa. Tämä tuunattu versio sisältää rapeita kapriksia, tuoretta rosmariinia ja umamista Kikkomanin soijakastiketta. Uusi grillijuhlien suosikki on syntynyt!
Valmistus
Vaihe 1
Halkaise perunat ja laita ne kulhoon.
Vaihe 2
Leikkaa sipuli ohuiksi suikaleiksi ja lisää perunoiden joukkoon.
Vaihe 3
Sekoita toisessa kulhossa majoneesi, Kikkomanin soijakastike ja sinappi. Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja hienonnettu rosmariini.
Vaihe 4
Sekoita kastike perunoiden ja sipulin joukkoon.
Vaihe 5
Kuumenna öljy pannulla. Valuta kaprikset ja kuivaa talouspaperin päällä. Paista kapriksia pannulla kunnes ne ovat rapeita. Paistamisen jälkeen taputtele ylimääräinen öljy pois talouspaperilla.
Vaihe 6
Ripottele paistetut kaprikset ja silputtu ruohosipuli perunoiden päälle.
Resepti-ID: 1126
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä

![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)

















