Perinteinen Fukuoka Ramen
Perinteinen Fukuoka Ramen

Perinteinen Fukuoka Ramen

kokonaisaika20 min
20 minesivalmistelut

Ainekset

4 annosta
300 g
ramen nuudeleita
80 g
pinaatin lehtiä
2 
kananmunaa
180 g
bambuversoja (purkitettu)
2 
kevätsipulia
4 g
nori levyä
20 g
tuoretta inkivääriä
2 tl
seesaminsiemeniä
100 g
paistettua possua
100 g
paistettua kananrintaa
18 ml
kalakastiketta
1 l
dashi-lientä (tai kirkasta lihalientä)
pippuria (mausteeksi annoksen päälle)
Ravintosisältö (per annos):2410 kJ / 576 kcal
10 gRasva
19 gProteiini
89 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Keitä nuudeleita kunnes kypsyys on al dente. Huuhtele kylmällä vedellä. Ryöppää pinaatti sekunnin ajan kiehuvassa vedessä, valuta ja upota kylmään veteen. Valuta jäähdytetyt pinaatit. Pistä munien kuori rikki.   Aseta munat kiehuvaan veteen ja keitä 6 minuuttia. Kaada vesi pois ja huuhtele munat kylmällä vedellä.

Vaihe 2

Valuta bambu versot. Leikkaa kevätsipuli ja nori ohuiksi nauhoiksi. Kuori inkivääri ja leikkaa ohueksi viipaleiksi. Paahda seesaminsiemenet  kullanruskeiksi pannulla. Leikkaa possunliha ja kana viipaleiksi.

Vaihe 3

Laita 1 rkl Kikkoman soijakastiketta ja 1 tl kalakastiketta jokaiseen lämmitettyyyn keittoastiaan. Annostele nuudeleiden päälle kaikki valmistellut keittoainekset. Kaada kuuma liemi annoksen päälle. Kuori ja puolita munat ja lisää munan puolikas jokaiseen annokseen. Ripottele kevät sipuli ja seesaminsiemenet päälle. 

Resepti-ID: 238

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Keitä nuudeleita kunnes kypsyys on al dente. Huuhtele kylmällä vedellä. Ryöppää pinaatti sekunnin ajan kiehuvassa vedessä, valuta ja upota kylmään veteen. Valuta jäähdytetyt pinaatit. Pistä munien kuori rikki.   Aseta munat kiehuvaan veteen ja keitä 6 minuuttia. Kaada vesi pois ja huuhtele munat kylmällä vedellä.

Valuta bambu versot. Leikkaa kevätsipuli ja nori ohuiksi nauhoiksi. Kuori inkivääri ja leikkaa ohueksi viipaleiksi. Paahda seesaminsiemenet  kullanruskeiksi pannulla. Leikkaa possunliha ja kana viipaleiksi.

Laita 1 rkl Kikkoman soijakastiketta ja 1 tl kalakastiketta jokaiseen lämmitettyyyn keittoastiaan. Annostele nuudeleiden päälle kaikki valmistellut keittoainekset. Kaada kuuma liemi annoksen päälle. Kuori ja puolita munat ja lisää munan puolikas jokaiseen annokseen. Ripottele kevät sipuli ja seesaminsiemenet päälle. 

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.