

Pähkinäinen chili-kurkkusalaatti
Raikkaassa kurkkusalaatissa on rapeita pähkinöitä, tulista chiliä sekä mausteista Kikkomanin soijakastiketta. Makunautinnon viimeistelee paahdettu sipulirouhe.
Valmistus
Vaihe 1

2 isoa kurkkua, n. 600 g
Leikkaa kurkku paksuiksi puolikuun muotoisiksi paloiksi.
Vaihe 2

1 rkl chilihiutaleita – 1 rkl riisiviinietikkaa – 3 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 2 valkosipulinkynttä – 2 cm pala inkivääriä – 1 rkl hunajaa – 1 tl Kikkoman paahdettu seesamiöljy – 50 g cashewpähkinöitä – 1 hyppysellinen suolaa – 1 hyppysellinen pippuria
Silppua valkosipuli, inkivääri ja cashewpähkinät ja laita ne kulhoon. Lisää chilihiutaleet, Kikkomanin soijakastike, etikka, hunaja sekä Kikkomanin seesamiöljy ja sekoita. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kurkut kastikkeen joukkoon.
Vaihe 3

50 g tuoretta korianteria – 50 g ruohosipulia – 50 g paahdettua sipulirouhetta
Silppua korianteri ja ruohosipuli. Sekoita kurkkusalaatin joukkoon ja koristele sipulirouheella ennen tarjoilua.
Resepti-ID: 1456
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä





















