Nachopelti guacamolella ja salsalla
Voit käyttää nachopellissä oman makusi mukaisia täytteitä. Vihreät kasvikset tasapainottavat juuston täyteläisyyttä. Käytä esimerkiksi sokeriherneitä ja vihreää paprikaa. Tuore chili tuo ruokaan potkua.
Ainekset
Nachot
Guacamole
Valmistus
Vaihe 1
Raasta valkosipuli ja sekoita soijakastikkeen, pippurin ja juustokuminan kanssa. Marinoi lihaa seoksessa 10 minuutin ajan. Grillaa lihaa sitten kuumassa grillipannussa 4 minuuttia kummaltakin puolelta. Voit käyttää myös tavallista paistinpannua, jossa on hieman öljyä. Anna lihan tekeytyä 5 minuutin ajan ja leikkaa se sitten suikaleiksi.
Vaihe 2
Guacamolen valmistus: Hienonna tomaatit, salottisipulit ja valkosipuli. Laita ainekset mortteliin ja lisää oliiviöljy. Sekoita ja lisää kuutioitu avokado. Sekoita hieman ja mausta soijakastikkeella, limetinmehulla, hienonnetulla korianterilla ja juustokuminalla
Vaihe 3
Laita nachot uunipellille tai uunivuokaan. Ripottele päälle juusto. Paista esilämmitetyssä uunissa (180 astetta) 5–6 minuutin ajan, kunnes juusto on sulanut.
Vaihe 4
Laita nachojen päälle viipaloitu fileepihvi, guacamolea, halkaistuja tomaatteja, maissia, marinoitua sipulia, ranskankermaa, salsaa ja tuoretta korianteria.
Resepti-ID: 1094
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä