Nachopelti guacamolella ja salsalla

kokonaisaika 30 min
20 min esivalmistelut
10 min valmistus

Voit käyttää nachopellissä oman makusi mukaisia täytteitä. Vihreät kasvikset tasapainottavat juuston täyteläisyyttä. Käytä esimerkiksi sokeriherneitä ja vihreää paprikaa. Tuore chili tuo ruokaan potkua.

Ainekset

8 annosta

Nachot

1 
valkosipulinkynsi
Vastajauhettua pippuria
1 hyppysellinen
juustokuminaa
250 g
naudanfilettä

Guacamole

50 g
kirsikkatomaatteja
50 g
salottisipulia
1 
valkosipulinkynsi
2 rkl
oliiviöljyä
2 
kypsää avokadoa
1 
limetti
10 g
tuoretta korianteria
1 hyppysellinen
juustokuminaa
300 g
nacholastuja
125 g
juustoraastetta (cheddaria ja/tai mozzarellaa)
100 g
kirsikkatomaatteja
75 g
säilykemaissia
50 g
marinoitua punasipulia
100 g
ranskankermaa
100 g
tomaattisalsaa
Tuoretta korianteria
Ravintosisältö (per annos): 1933 kJ  /  463 kcal
30,3 g Rasva
15,9 g Proteiini
30,7 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Raasta valkosipuli ja sekoita soijakastikkeen, pippurin ja juustokuminan kanssa. Marinoi lihaa seoksessa 10 minuutin ajan. Grillaa lihaa sitten kuumassa grillipannussa 4 minuuttia kummaltakin puolelta. Voit käyttää myös tavallista paistinpannua, jossa on hieman öljyä. Anna lihan tekeytyä 5 minuutin ajan ja leikkaa se sitten suikaleiksi.

Vaihe 2

Guacamolen valmistus: Hienonna tomaatit, salottisipulit ja valkosipuli. Laita ainekset mortteliin ja lisää oliiviöljy. Sekoita ja lisää kuutioitu avokado. Sekoita hieman ja mausta soijakastikkeella, limetinmehulla, hienonnetulla korianterilla ja juustokuminalla

Vaihe 3

Laita nachot uunipellille tai uunivuokaan. Ripottele päälle juusto. Paista esilämmitetyssä uunissa (180 astetta) 5–6 minuutin ajan, kunnes juusto on sulanut.

Vaihe 4

Laita nachojen päälle viipaloitu fileepihvi, guacamolea, halkaistuja tomaatteja, maissia, marinoitua sipulia, ranskankermaa, salsaa ja tuoretta korianteria.

Resepti-ID: 1094

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Raasta valkosipuli ja sekoita soijakastikkeen, pippurin ja juustokuminan kanssa. Marinoi lihaa seoksessa 10 minuutin ajan. Grillaa lihaa sitten kuumassa grillipannussa 4 minuuttia kummaltakin puolelta. Voit käyttää myös tavallista paistinpannua, jossa on hieman öljyä. Anna lihan tekeytyä 5 minuutin ajan ja leikkaa se sitten suikaleiksi.

Guacamolen valmistus: Hienonna tomaatit, salottisipulit ja valkosipuli. Laita ainekset mortteliin ja lisää oliiviöljy. Sekoita ja lisää kuutioitu avokado. Sekoita hieman ja mausta soijakastikkeella, limetinmehulla, hienonnetulla korianterilla ja juustokuminalla

Laita nachot uunipellille tai uunivuokaan. Ripottele päälle juusto. Paista esilämmitetyssä uunissa (180 astetta) 5–6 minuutin ajan, kunnes juusto on sulanut.

Laita nachojen päälle viipaloitu fileepihvi, guacamolea, halkaistuja tomaatteja, maissia, marinoitua sipulia, ranskankermaa, salsaa ja tuoretta korianteria.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Löydä lisää reseptejä

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.