Meksikolaistyylinen shakshuka
Shakshuka on lämpimänä tarjottava aamiaisruoka, jossa kananmunat haudutetaan paksussa tomaattikastikkeessa. Tämä meksikolaisia makuja sisältävä ohje on kahdelle hengelle.
Valmistus
Vaihe 1
Kuumenna oliiviöljy paistinpannussa. Kuullota silputtu sipuli. Lisää kuutioidut tomaatit, pilkottu chilipaprika, jauhettu korianteri, laakerinlehdet ja maustepippurit, ja paista n. 5 minuuttia.
Vaihe 2
Lisää pavut sekä Kikkomanin luonnollisesti valmistettu soijakastike, ja anna muhia vielä 5 minuuttia. Riko kananmunat seoksen päälle. Alenna lämpötilaa ja peitä pannu kannella. Hauduta, kunnes munanvalkuaiset ovat hyytyneet.
Vaihe 3
Sirottele annoksen päälle seesaminsiemeniä ennen tarjoilua. Tarjoile avokadon, tuoreen korianterin ja patongin kera.
Resepti-ID: 1098
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä