Mausteinen kalaburgeri rapsakalla salaatilla
Kalaburgeri ja kaaliporkkanasalaatti on lyömätön yhdistelmä! Burgerissa maistuu lievä chilin polte, mutta jos haluat siitä vähemmän mausteisen, voit hyvin jättää pois Kikkomanin mausteisen chilikastikkeen Kimchille.
Ainekset
Kastike:
Valmistus
Vaihe 1
Sekoita kulhossa 2 tl Kikkomanin soijakastike , ½ tl oliiviöljyä ja ½ tl Kikkoman Chilikastike Kimchille. Lisää paloiteltu kala ja valkosipulirouhe. Sekoita. Jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään tunniksi.
Vaihe 2
Pilko sillä välin punakaali. Laita kaali kulhoon, lisää 2 tl sitruunamehua ja mausta suolalla. Jätä tekeytymään 30-40 minuutiksi.
Vaihe 3
Leikkaa porkkana ohuiksi suikaleiksi (esim. julienne-kuorijalla). Laita suikaleet kulhoon ja lisää 1 tl sitruunamehua ja 1 tl Kikkomanin soijakastike.
Vaihe 4
Kuumenna loput oliiviöljystä pannulla ja ruskista marinoidut kalapalat kummaltakin puolelta.
Vaihe 5
Halkaise hampurilaissämpylät. Kuumenna voi paistinpannulla ja paahda sämpylöitä leikkuupinta alaspäin.
Vaihe 6
Valmista kastike kulhossa: sekoita keskenään kreikkalainen jugurtti, tavallinen sinappi ja Dijon-sinappi.
Vaihe 7
Levitä kastike sämpylöiden alimmille puoliskoille ja kasaa niille salaatti, kalanpalat, tomaatti, punakaali, porkkana ja sämpylän kansi.
Resepti-ID: 1145
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä