

Marjakeitoista parhain
Tuoreista marjoista tehtyyn herkulliseen ja kevyeen keittoon tulee kirsikkamehua ja Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta sekä koristeeksi pistaasilla maustettua smetanaa.
Valmistus
Vaihe 1
Soseuta 150 g marjoja, kirsikkamehu ja 1 tl sokeria. Mausta Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastikkeella ja lisää loput marjat.
Vaihe 2
Sekoita loput sokerista sekä pistaasipähkinät smetanaan.
Vaihe 3
Annostele keitto kulhoihin ja koristele pistaasismetanalla. Pirskottele päälle Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta maun mukaan ja tarjoile.
Vinkki
Koristele keitto paahdetuilla cashew-pähkinöillä.
Käytä sokerin sijaan bourbon-vaniljasokeria tai vaniljatangon sisusta.
Vegaanisen version saat korvaamalla smetanan vegaanisella vaihtoehdolla.
Resepti-ID: 1141
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä