Marjakeitoista parhain

kokonaisaika 10 min
10 min esivalmistelut

Tuoreista marjoista tehtyyn herkulliseen ja kevyeen keittoon tulee kirsikkamehua ja Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta sekä koristeeksi pistaasilla maustettua smetanaa.

Ainekset

2 annosta
250 g
marjoja, esim. mustikoita, mansikoita, vadelmia tai karhunvatukoita (myös pakastemarjat käyvät)
200 ml
kirsikkamehua
1 ½ tl
sokeria
2 rkl
smetanaa
1 tl
pilkottuja pistaasipähkinöitä
Ravintosisältö (per annos): 822 kJ  /  196 kcal
7,8 g Rasva
4 g Proteiini
24,3 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Soseuta 150 g marjoja, kirsikkamehu ja 1 tl sokeria. Mausta Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastikkeella ja lisää loput marjat.

Vaihe 2

Sekoita loput sokerista sekä pistaasipähkinät smetanaan. 

Vaihe 3

Annostele keitto kulhoihin ja koristele pistaasismetanalla. Pirskottele päälle Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta maun mukaan ja tarjoile.

Vinkki

Koristele keitto paahdetuilla cashew-pähkinöillä. 

Käytä sokerin sijaan bourbon-vaniljasokeria tai vaniljatangon sisusta.

Vegaanisen version saat korvaamalla smetanan vegaanisella vaihtoehdolla.

Resepti-ID: 1141

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Soseuta 150 g marjoja, kirsikkamehu ja 1 tl sokeria. Mausta Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastikkeella ja lisää loput marjat.

Sekoita loput sokerista sekä pistaasipähkinät smetanaan. 

Annostele keitto kulhoihin ja koristele pistaasismetanalla. Pirskottele päälle Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta maun mukaan ja tarjoile.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.