

Marinoitu juurisellerisalaatti
Gourmetruokaa juuriselleristä! Mehevä juurisellerisalaatti saa makunsa kirpeästä ponzu yuzu -kastikkeesta, täyteläisestä majoneesista sekä sinapista. Tätä umamista herkkua haluat syödä toisenkin annoksen!
Valmistus
Vaihe 1

3 rkl Kikkoman Ponzu - sekoitus soijakastiketta, etikkaa ja yuzu-hedelmätäysmehua – 2 rkl majoneesia – 1 tl vaahterasiirappia
Sekoita kaikki marinadiainekset kulhossa.
Vaihe 2

300 g juuriselleriä – ½ Granny Smith -omena – 1 hyppysellinen suolaa
Kuori ja suikaloi juuriselleri ja omena. Ripottele sellerin päälle hyppysellinen suolaa ja jätä tekeytymään ainakin 30 minuutiksi. Taputtele selleri sitten talouspaperilla kuivaksi.
Vaihe 3

Marinadi – 1 rkl paahdettuja pinjansiemeniä – 6 kirsikkatomaattia – 1 hyppysellinen lehtipersiljaa
Laita omena ja juuriselleri vaiheessa 1 valmistettuun marinadiin. Anna maustua jääkaapissa vähintään 1 tunti.
Paahda pinjansiemeniä muutama minuutti ja ripottele ne annoksen päälle tomaattien ja lehtipersiljan kanssa.
Resepti-ID: 1297
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä