Marinoitu juurisellerisalaatti
Marinoitu juurisellerisalaatti

Marinoitu juurisellerisalaatti

5 1 arviot
kokonaisaika50 min
15 minesivalmistelut
5 minvalmistus
30 minvetäytyminen

Gourmetruokaa juuriselleristä! Mehevä juurisellerisalaatti saa makunsa kirpeästä ponzu yuzu -kastikkeesta, täyteläisestä majoneesista sekä sinapista. Tätä umamista herkkua haluat syödä toisenkin annoksen!

Ainekset

2 annosta

Marinade:

2 rkl
majoneesia
2 tl
sinappia
1 tl
vaahterasiirappia

Salaatti:

300 g
juuriselleriä
 ½ 
Granny Smith -omena
1 hyppysellinen
suolaa

Koristeluun:

1 rkl
paahdettuja pinjansiemeniä
6 
kirsikkatomaattia
1 hyppysellinen
lehtipersiljaa

Valmistus

Vaihe 1

3 rkl Kikkoman Ponzu - sekoitus soijakastiketta, etikkaa ja yuzu-hedelmätäysmehua2 rkl majoneesia – 1 tl vaahterasiirappia

Sekoita kaikki marinadiainekset kulhossa.

 

Vaihe 2

300 g juuriselleriä –  ½  Granny Smith -omena – 1 hyppysellinen suolaa

Kuori ja suikaloi juuriselleri ja omena. Ripottele sellerin päälle hyppysellinen suolaa ja jätä tekeytymään ainakin 30 minuutiksi. Taputtele selleri sitten talouspaperilla kuivaksi.

Vaihe 3

Marinadi – 1 rkl paahdettuja pinjansiemeniä – 6  kirsikkatomaattia – 1 hyppysellinen lehtipersiljaa

Laita omena ja juuriselleri vaiheessa 1 valmistettuun marinadiin. Anna maustua jääkaapissa vähintään 1 tunti. 
Paahda pinjansiemeniä muutama minuutti ja ripottele ne annoksen päälle tomaattien ja lehtipersiljan kanssa.

Resepti-ID: 1297

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

3 rkl Kikkoman Ponzu - sekoitus soijakastiketta, etikkaa ja yuzu-hedelmätäysmehua2 rkl majoneesia – 1 tl vaahterasiirappia

Sekoita kaikki marinadiainekset kulhossa.

 

300 g juuriselleriä – ½ Granny Smith -omena – 1 hyppysellinen suolaa

Kuori ja suikaloi juuriselleri ja omena. Ripottele sellerin päälle hyppysellinen suolaa ja jätä tekeytymään ainakin 30 minuutiksi. Taputtele selleri sitten talouspaperilla kuivaksi.

Marinadi – 1 rkl paahdettuja pinjansiemeniä – 6 kirsikkatomaattia – 1 hyppysellinen lehtipersiljaa

Laita omena ja juuriselleri vaiheessa 1 valmistettuun marinadiin. Anna maustua jääkaapissa vähintään 1 tunti. 
Paahda pinjansiemeniä muutama minuutti ja ripottele ne annoksen päälle tomaattien ja lehtipersiljan kanssa.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.