

Makea hunaja-päärynächutney
Valmistus
Vaihe 1
Leikkaa päärynät suurehkoiksi kuutioiksi ja meloni hieman pienemmiksi kuutioiksi. Silppua sipulit pieniksi. Kaada päärynä- ja melonikuutiot ja sipulit kattilaan ja lisää joukkoon sokeri, viinietikka ja 1,5 dl Kikkoman Less Salt -soijakastiketta. Sekoita ainekset keskenään ja anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä, kunnes sipulit ovat kypsiä (30-60 min). Lisää tarvittaessa hieman vettä.
Vaihe 2
Kaada kuuma chutney puhtaisiin ja kuiviin lasipurkkeihin, sulje purkit tiiviisti kansilla ja nosta purkit 120-asteiseen uuniin. Pidä uunissa n. 30 minuuttia. Nosta lasipurkit pois uunista ja anna jäähtyä yön yli. Älä kääntele purkkeja.
Vaihe 3
Tarjoa makeana lisukkeena juustojen tai paistetun tai grillatun lihan kanssa tai levitä sellaisenaan leivän päälle.
Resepti-ID: 469
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä