

Maissiribsit kahdella tapaa
Teriyakikastikkeella ja soijavoisulalla maustetuissa maissiribseissä maistuu kesä! Ripottele päälle tuoretta korianteria, rouskuvia manteleita, tulista chiliä tai aromaattisia seesaminsiemeniä, ja täydellinen kesäherkku on valmis.
Ainekset
Valmistus
Vaihe 1

4 esikeitettyä maissintähkää – 1 murskattu valkosipulinkynsi – 1 cm silputtua inkivääriä – 2 rkl Kikkoman Teriyaki - marinadi – 1 tl vaahterasiirappia – ½ tl savupaprikajauhetta – 1 murskattu valkosipulinkynsi – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – ½ tl sitruunamehua – 20 g voisulaa
Leikkaa maissintähkät pituussuunnassa neljään osaan. Sekoita teriyaki-marinadia varten valkosipuli, inkivääri, Kikkomanin teriyaki-marinadi, vaahterasiirappi ja paprikajauhe. Sekoita loput ainekset soija-voisulamarinadia varten.
Vaihe 2

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Asettele maissiribsit leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Sivele puolet teriyaki-marinadilla ja puolet soija-voisulamarinadilla. Kypsennä uunissa 10–15 minuuttia.
Vaihe 3

1 punainen chilipalko leikattuna rinkuloiksi – 20 g suolattuja manteleita – 1 rkl silputtua korianteria – 1 rkl majoneesia – 1 tl paahdettuja seesaminsiemeniä – ½ norilevy silputtuna – 1 rkl silputtua persiljaa
Ripottele chili, mantelit ja korianteri jäähtyneiden teriyaki-maissiribsien päälle. Koristele jäähtyneet soija-voisulamarinoidut maissiribsit majoneesilla ja ripottele päälle loput ainekset. Kääri pakettiin ja ota evääksi mukaan!
Resepti-ID: 1286
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä