Maissiribsit kahdella tapaa
Maissiribsit kahdella tapaa

Maissiribsit kahdella tapaa

kokonaisaika40 min
25 minesivalmistelut
15 minvalmistus

Teriyakikastikkeella ja soijavoisulalla maustetuissa maissiribseissä maistuu kesä! Ripottele päälle tuoretta korianteria, rouskuvia manteleita, tulista chiliä tai aromaattisia seesaminsiemeniä, ja täydellinen kesäherkku on valmis.

Ainekset

4 annosta
4 
esikeitettyä maissintähkää
2 
murskattua valkosipulinkynttä
1 cm
silputtua inkivääriä
1 tl
vaahterasiirappia
 ½ tl
savupaprikajauhetta
 ½ tl
sitruunamehua
20 g
voisulaa
1 
punainen chilipalko leikattuna rinkuloiksi
20 g
suolattuja manteleita
1 rkl
silputtua korianteria
1 rkl
majoneesia
1 tl
paahdettuja seesaminsiemeniä
 ½ 
norilevy silputtuna
1 rkl
silputtua persiljaa
Ravintosisältö (per annos):1666 kJ / 396 kcal
14 gRasva
66,8 gProteiini
54 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

4  esikeitettyä maissintähkää – 1  murskattu valkosipulinkynsi – 1 cm silputtua inkivääriä – 2 rkl Kikkoman Teriyaki - marinadi1 tl vaahterasiirappia –  ½ tl savupaprikajauhetta – 1  murskattu valkosipulinkynsi – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike ½ tl sitruunamehua – 20 g voisulaa

Leikkaa maissintähkät pituussuunnassa neljään osaan. Sekoita teriyaki-marinadia varten valkosipuli, inkivääri, Kikkomanin teriyaki-marinadi, vaahterasiirappi ja paprikajauhe. Sekoita loput ainekset soija-voisulamarinadia varten.

Vaihe 2

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Asettele maissiribsit leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Sivele puolet teriyaki-marinadilla ja puolet soija-voisulamarinadilla. Kypsennä uunissa 10–15 minuuttia.

Vaihe 3

1  punainen chilipalko leikattuna rinkuloiksi – 20 g suolattuja manteleita – 1 rkl silputtua korianteria – 1 rkl majoneesia – 1 tl paahdettuja seesaminsiemeniä –  ½  norilevy silputtuna – 1 rkl silputtua persiljaa

Ripottele chili, mantelit ja korianteri jäähtyneiden teriyaki-maissiribsien päälle. Koristele jäähtyneet soija-voisulamarinoidut maissiribsit majoneesilla ja ripottele päälle loput ainekset. Kääri pakettiin ja ota evääksi mukaan!

Resepti-ID: 1286

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

4 esikeitettyä maissintähkää – 1 murskattu valkosipulinkynsi – 1 cm silputtua inkivääriä – 2 rkl Kikkoman Teriyaki - marinadi1 tl vaahterasiirappia – ½ tl savupaprikajauhetta – 1 murskattu valkosipulinkynsi – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike ½ tl sitruunamehua – 20 g voisulaa

Leikkaa maissintähkät pituussuunnassa neljään osaan. Sekoita teriyaki-marinadia varten valkosipuli, inkivääri, Kikkomanin teriyaki-marinadi, vaahterasiirappi ja paprikajauhe. Sekoita loput ainekset soija-voisulamarinadia varten.

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Asettele maissiribsit leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Sivele puolet teriyaki-marinadilla ja puolet soija-voisulamarinadilla. Kypsennä uunissa 10–15 minuuttia.

1 punainen chilipalko leikattuna rinkuloiksi – 20 g suolattuja manteleita – 1 rkl silputtua korianteria – 1 rkl majoneesia – 1 tl paahdettuja seesaminsiemeniä – ½ norilevy silputtuna – 1 rkl silputtua persiljaa

Ripottele chili, mantelit ja korianteri jäähtyneiden teriyaki-maissiribsien päälle. Koristele jäähtyneet soija-voisulamarinoidut maissiribsit majoneesilla ja ripottele päälle loput ainekset. Kääri pakettiin ja ota evääksi mukaan!

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Löydä lisää reseptejä

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.