Kylmä kurkku-avokadokeitto gremolatalla

kokonaisaika 12 min
12 min esivalmistelut

Virkistävän vihreä kasvis-kefiirikeitto tarjoillaan kylmänä ja koristellaan gremolatalla. Se on hellepäivän pelastus ja sopii myös kasvissyöjille.

Ainekset

2 annosta
500 g
kefiiriä
1 
avokado
1 
kurkku
1 
kevätsipuli
1 nippu
ruohosipulia
1 nippu
persiljaa
1 nippu
basilikaa
2 rkl
limettimehua
4 rkl
oliiviöljyä

Gremolata:

1 nippu
persiljaa
2 
valkosipulinkynttä
1 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
raastettua sitruunankuorta
 ½ tl
pippuria

Lisäksi:

Muutama suikale punasipulia koristeluun.
Ravintosisältö (per annos): 2143 kJ  /  512 kcal
40 g Rasva
13 g Proteiini
23 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Hienonna valkosipuli ja persilja gremolataa varten.

Vaihe 2

Sekoita ne oliiviöljyn, sitruunankuoren ja pippurin kanssa. Anna tekeytyä jääkaapissa.

Vaihe 3

Paloittele pestyt vihannekset ja silppua yrtit.

Vaihe 4

Sekoita yrtit, vihannekset ja oliiviöljy kefiiriin.

Vaihe 5

Mausta Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastikkeella ja limettimehulla.

Vaihe 6

Koristele keitto ohuilla punasipulin suikaleilla ja gremolatalla.

Resepti-ID: 1139

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Hienonna valkosipuli ja persilja gremolataa varten.

Sekoita ne oliiviöljyn, sitruunankuoren ja pippurin kanssa. Anna tekeytyä jääkaapissa.

Paloittele pestyt vihannekset ja silppua yrtit.

Sekoita yrtit, vihannekset ja oliiviöljy kefiiriin.

Mausta Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastikkeella ja limettimehulla.

Koristele keitto ohuilla punasipulin suikaleilla ja gremolatalla.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04
05
06

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.