Kauravanukas mustikoiden ja taatelikinuskin kera
Kauravanukas mustikoiden ja taatelikinuskin kera

Kauravanukas mustikoiden ja taatelikinuskin kera

3,7 3 arviot
kokonaisaika40 min
10 minesivalmistelut
30 minvalmistus

Miksei aamiaisellakin voisi syödä vanukasta? Tämä makea mustikkaherkku on hyvä päivän aloitus, joka pitää sinut kylläisenä pitkään.

Ainekset

2 annosta
100 g
kaurahiutaleita
200 ml
kauramaitoa
2 
kananmunaa
1 rkl
hunajaa
 ¼ tl
rypsiöljyä vuoan voiteluun
 ½ kuppi
jäisiä mustikoita

Taatelikinuski:

120 g
tuoreita, kivettömiä taateleita
50 ml
kuumaa vettä
1 rkl
maapähkinävoita
 ½ tl
kaakaojauhetta
Ravintosisältö (per annos):2615 kJ / 625 kcal
19,5 gRasva
19,3 gProteiini
100,2 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Lämmitä uuni 190 asteeseen.

Vaihe 2

Kuumenna kauramaito kattilassa. Sekoita joukkoon kaurahiutaleet ja keitä 5-7 minuuttia.

Vaihe 3

Erottele keltuaiset valkuaisista. Sekoita keltuaiset ja hunaja yhteen. Vispaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita keltuaisseos kaurahiutaleiden joukkoon, ja lisää sitten valkuaisvaahto varovasti sekoittaen.

Vaihe 4

Öljyä uunivuoka (halkaisija 18 cm) ja kaada kaurataikina vuokaan. Ripottele mustikat päälle. Voit myös käyttää muita tuoreita tai pakastettuja marjoja, tai hilloa. Kypsennä vanukasta uunissa n. 30 minuuttia.

Vaihe 5

Valmista sillä aikaa kinuski. Sekoita kuuma vesi, kaakao ja taatelit, ja anna tekeytyä 5 minuuttia. Lisää sitten maapähkinävoi ja Kikkoman-soijakastike, ja soseuta tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella sileäksi tahnaksi.

Vaihe 6

Tarjoa kypsä vanukas taatelikinuskin kera.

Resepti-ID: 1095

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Lämmitä uuni 190 asteeseen.

Kuumenna kauramaito kattilassa. Sekoita joukkoon kaurahiutaleet ja keitä 5-7 minuuttia.

Erottele keltuaiset valkuaisista. Sekoita keltuaiset ja hunaja yhteen. Vispaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita keltuaisseos kaurahiutaleiden joukkoon, ja lisää sitten valkuaisvaahto varovasti sekoittaen.

Öljyä uunivuoka (halkaisija 18 cm) ja kaada kaurataikina vuokaan. Ripottele mustikat päälle. Voit myös käyttää muita tuoreita tai pakastettuja marjoja, tai hilloa. Kypsennä vanukasta uunissa n. 30 minuuttia.

Valmista sillä aikaa kinuski. Sekoita kuuma vesi, kaakao ja taatelit, ja anna tekeytyä 5 minuuttia. Lisää sitten maapähkinävoi ja Kikkoman-soijakastike, ja soseuta tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella sileäksi tahnaksi.

Tarjoa kypsä vanukas taatelikinuskin kera.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04
05
06

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.