Kauravanukas mustikoiden ja taatelikinuskin kera
Miksei aamiaisellakin voisi syödä vanukasta? Tämä makea mustikkaherkku on hyvä päivän aloitus, joka pitää sinut kylläisenä pitkään.
Valmistus
Vaihe 1
Lämmitä uuni 190 asteeseen.
Vaihe 2
Kuumenna kauramaito kattilassa. Sekoita joukkoon kaurahiutaleet ja keitä 5-7 minuuttia.
Vaihe 3
Erottele keltuaiset valkuaisista. Sekoita keltuaiset ja hunaja yhteen. Vispaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita keltuaisseos kaurahiutaleiden joukkoon, ja lisää sitten valkuaisvaahto varovasti sekoittaen.
Vaihe 4
Öljyä uunivuoka (halkaisija 18 cm) ja kaada kaurataikina vuokaan. Ripottele mustikat päälle. Voit myös käyttää muita tuoreita tai pakastettuja marjoja, tai hilloa. Kypsennä vanukasta uunissa n. 30 minuuttia.
Vaihe 5
Valmista sillä aikaa kinuski. Sekoita kuuma vesi, kaakao ja taatelit, ja anna tekeytyä 5 minuuttia. Lisää sitten maapähkinävoi ja Kikkoman-soijakastike, ja soseuta tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella sileäksi tahnaksi.
Vaihe 6
Tarjoa kypsä vanukas taatelikinuskin kera.
Resepti-ID: 1095
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä