Kanaa ponzu yuzu -kastikkeessa
Kanaa ponzu yuzu -kastikkeessa

Kanaa ponzu yuzu -kastikkeessa

5 1 arviot
kokonaisaika15 min
5 minesivalmistelut
10 minvalmistus

Kirpeän ponzu yuzu -kastikkeen kanssa tarjoiltava proteiinipitoinen kanan rintafilee sopii hyvin vaikkapa palauttavaksi ateriaksi liikunnan harrastajille. Voit nauttia sitä riisin kera tai osana aasialaista tapaspöytää.

Ainekset

2 annosta
300 g
kanan rintafileetä
4 rkl
perunajauhoa
4 rkl
ruokaöljyä

Ponzu yuzu -kastike

1 
kevätsipuli
1 tl
sokeria

Topping:

Salaattia, babypinaattia tai korianteria
Chililankoja

Valmistus

Vaihe 1

1  kevätsipuli – 6 rkl Kikkoman Ponzu - sekoitus soijakastiketta, etikkaa ja yuzu-hedelmätäysmehua2 tl Kikkoman paahdettu seesamiöljy1 tl sokeria –  ½ tl raastettua inkivääriä

Huuhtele ja silppua kevätsipuli. Kuori ja raasta inkivääri. Sekoita sitten kaikki kastikeainekset keskenään.

Vaihe 2

300 g kanan rintafileetä – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike4 rkl perunajauhoa – 4 rkl ruokaöljyä

Paloittele kana 3–4 cm kuutioiksi. Mausta palat Kikkomanin soijakastikkeella ja pyörittele perunajauhoissa. Paista paloja öljyssä n. 5 minuuttia, kunnes kana on kypsää. Peitä pannu kannella viimeisen 3 minuutin ajaksi.

Vaihe 3

Vaiheessa 1 valmistettu ponzu yuzu -kastike – Salaattia, babypinaattia tai korianteria – Chililankoja

Asettele kanan palat vadille ja kaada päälle ponzu yuzu -kastike. Koristele salaatilla, babypinaatilla tai korianterilla sekä chililangoilla.

Resepti-ID: 1299

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

1 kevätsipuli – 6 rkl Kikkoman Ponzu - sekoitus soijakastiketta, etikkaa ja yuzu-hedelmätäysmehua2 tl Kikkoman paahdettu seesamiöljy1 tl sokeria – ½ tl raastettua inkivääriä

Huuhtele ja silppua kevätsipuli. Kuori ja raasta inkivääri. Sekoita sitten kaikki kastikeainekset keskenään.

300 g kanan rintafileetä – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike4 rkl perunajauhoa – 4 rkl ruokaöljyä

Paloittele kana 3–4 cm kuutioiksi. Mausta palat Kikkomanin soijakastikkeella ja pyörittele perunajauhoissa. Paista paloja öljyssä n. 5 minuuttia, kunnes kana on kypsää. Peitä pannu kannella viimeisen 3 minuutin ajaksi.

Vaiheessa 1 valmistettu ponzu yuzu -kastike – Salaattia, babypinaattia tai korianteria – Chililankoja

Asettele kanan palat vadille ja kaada päälle ponzu yuzu -kastike. Koristele salaatilla, babypinaatilla tai korianterilla sekä chililangoilla.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.