

Kanaa ponzu yuzu -kastikkeessa
Kirpeän ponzu yuzu -kastikkeen kanssa tarjoiltava proteiinipitoinen kanan rintafilee sopii hyvin vaikkapa palauttavaksi ateriaksi liikunnan harrastajille. Voit nauttia sitä riisin kera tai osana aasialaista tapaspöytää.
Valmistus
Vaihe 1

1 kevätsipuli – 6 rkl Kikkoman Ponzu - sekoitus soijakastiketta, etikkaa ja yuzu-hedelmätäysmehua – 2 tl Kikkoman paahdettu seesamiöljy – 1 tl sokeria – ½ tl raastettua inkivääriä
Huuhtele ja silppua kevätsipuli. Kuori ja raasta inkivääri. Sekoita sitten kaikki kastikeainekset keskenään.
Vaihe 2

300 g kanan rintafileetä – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 4 rkl perunajauhoa – 4 rkl ruokaöljyä
Paloittele kana 3–4 cm kuutioiksi. Mausta palat Kikkomanin soijakastikkeella ja pyörittele perunajauhoissa. Paista paloja öljyssä n. 5 minuuttia, kunnes kana on kypsää. Peitä pannu kannella viimeisen 3 minuutin ajaksi.
Vaihe 3

Vaiheessa 1 valmistettu ponzu yuzu -kastike – Salaattia, babypinaattia tai korianteria – Chililankoja
Asettele kanan palat vadille ja kaada päälle ponzu yuzu -kastike. Koristele salaatilla, babypinaatilla tai korianterilla sekä chililangoilla.
Resepti-ID: 1299
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä