Helppo punajuurihummus

kokonaisaika 15 min
15 min esivalmistelut

Tämä helppotekoinen hummus saa intensiivisen värinsä ja makunsa vaahterasiirapista ja punajuuresta. Ainesta klassikoksi!

Ainekset

4 annosta
300 g
keitettyjä kikherneitä
85 g
punajuurimehua
1 
valkosipulinkynsi
 ½ tl
jauhettua kuminaa
 ½ rkl
vaahterasiirappia
1 rkl
sitruunamehua
75 g
tahinia

Tarjoiluun:

Oliiviöljyä
Persiljaa
Ravintosisältö (per annos): 974 kJ  /  234 kcal
13,4 g Rasva
10,1 g Proteiini
14,9 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Soseuta kikherneet, punajuurimehu, kumina, Kikkomanin soijakastike, valkosipuli, vaahterasiirappi ja sitruunamehu yleiskoneessa.

Vaihe 2

Lisää tahini ja sekoita hyvin muihin aineksiin. Laita hummus jääkaappiin, jos et tarjoile sitä heti. 

Vaihe 3

Ennen tarjoilua koristele hummus lusikallisella oliiviöljyä ja silputulla persiljalla maun mukaan.

Resepti-ID: 1071

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Soseuta kikherneet, punajuurimehu, kumina, Kikkomanin soijakastike, valkosipuli, vaahterasiirappi ja sitruunamehu yleiskoneessa.

Lisää tahini ja sekoita hyvin muihin aineksiin. Laita hummus jääkaappiin, jos et tarjoile sitä heti. 

Ennen tarjoilua koristele hummus lusikallisella oliiviöljyä ja silputulla persiljalla maun mukaan.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.