Grillattu kasvis-fetasalaatti
Grillatuissa kasviksissa on ihana aromi. Voit käyttää haluamiasi sesongin kasviksia – ne ovat maukkaampia ja täynnä vitamiineja. Granaattiomena ja fetajuusto muodostavat mahtavan makuparin seesami-soijakastikkeen kanssa.
Ainekset
Kastike
Lisäksi
Valmistus
Vaihe 1
Viipaloi kesäkurpitsat ja bataatti. Leikkaa sipuli pieniksi kuutioiksi. Irrota kukkakaalista kukinnot.
Vaihe 2
Laita kaikki kasvikset kulhoon. Lisää murskattu valkosipuli, 3 rkl oliiviöljyä, 3 rkl Kikkomanin soijakastiketta sekä sitruunan kuori. Sekoita hyvin.
Vaihe 3
Grillaa kasviksia kovalla lämmöllä 7 minuuttia. Kääntele kasviksia grillaamisen aikana. Bataatti vaatii pidemmän grillausajan kypsyäkseen (n. 15-20 minuuttia).
Vaihe 4
Sekoita toisessa kulhossa Kikkomanin soijakastike ja tahini. Lisää sitruunamehu, sinappi ja hunaja, ja sekoita hyvin. Lisää oliiviöljy hitaasti ohuena nauhana samalla kun sekoitat kastiketta.
Vaihe 5
Kaada kastike grillattujen kasvisten päälle. Lisää murustettu fetajuusto, punasipuli, pinjansiemenet, granaattiomenan siemenet ja silputtu persilja.
Resepti-ID: 1119
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä