Espanjalainen sinisimpukka-chorizomuhennos
Sinisimpukat ja chorizo muhivat maukkaassa tomaattikastikkeessa, jossa on savupaprikaa, valkosipulia ja persiljaa. Makuja korostaa Kikkomanin umaminen soijakastike.
Valmistus
Vaihe 1
3 rkl oliiviöljyä – 4 rkl chorizoa siivuina – 1 sipulia – 1 rkl murskattua valkosipulia – ½ rkl savupaprikajauhetta – 3 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 400 g tomaattia paloiteltuna
Kuumenna öljy isossa pannussa keskilämmöllä ja paista chorizoa 2 minuuttia. Alenna lämpötilaa ja lisää silputtu sipuli. Kuullota 5 minuuttia. Lisää sitten valkosipuli, savupaprika ja Kikkomanin soijakastike ja jatka kypsentämistä 2 minuuttia. Varo, ettei valkosipuli kärähdä. Lisää paloitellut tomaatit, lisää lämpötilaa ja anna kiehua, kunnes nesteen määrä on puolittunut.
Vaihe 2
500 g tuoreita sinisimpukoita – 1 kourallinen kourallinen silputtua persiljaa – ¼ sitruuna lohkoina
Lisää puhdistetut simpukat tomaattikastikkeeseen. Peitä kannella ja anna höyrystyä 3-5 minuuttia, kunnes simpukat ovat avautuneet. Viimeistele persiljalla. Tarjoile lautasella tai kulhossa sitruunalohkojen kera.
Vinkki:
Tarjoile lisäksi rapeaa patonkia, jolla voit pyyhkiä kastikkeen lautaselta.
Resepti-ID: 1162
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä